Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek érdemes lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes lenne Discord-on indítanom egy teljesen magyar nyelvű NSFW/+18-as fórumszervert?

Figyelt kérdés

Legalábbis én úgy láttam, nem csak magyarul nincs ilyen, hanem az angol nyelvűek is vagy kihaltak, vagy moderálatlanok és elárasztották a botok.

Ilyenre szerintetek lenne igény (semmi anyagi szándékom nem lenne, pusztán "szórakozásból"), vagy vessem el az ötletet?

tegnap 20:08
A kérdező szavazást indított:
szerintem jó ötlet
meglehet próbálni, de kétesélyes
szerintem rossz ötlet
technikai akadályokba ütközne, leírom alább...
már van ilyen szerver — linkelem alább:
8 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
Napiszar még mindig működik
tegnap 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
tegnap 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Menj inkább önkénteskedni, az nagyobb hasznodra lesz. A lelked is megtelik örömmel, szeretettel!
tegnap 20:11
 4/8 A kérdező kommentje:

#3 Elárulom, hogy mentem volna. Név szerint a Mosolymanó egyesülethez. Még az is tervben volt, hogy ha látom, hogy normálisak, akkor anyagilag is besegítek nekik.

3 különböző csatornán írtam Nekik (G-Mail, FaceBook, hivatalos weboldaluk). Pár nap késéssel írtak egy sort, hogy "üdv, miben tudnék nekik segíteni", én erre mindent leírtam részletesen, hogyan érek rá, mikor, miben, stb-stb. Utána 2+ hétig semmi, majd FaceBook-on megkapom UGYANAZT az 1 soros üzenetet. Arra is válaszoltam, hogy hahó, egyszer már írtam, de akkor röviden még egyszer a lényeg, stb-stb.

Arra se jött válasz azóta se.

Viszont az egyesület vezetőjével az év végi munkahelyi összejövetelkor, a szórakozóhelyen összefutottam : igyencsak spicces állapotban.

=[

Szóval erről ennyit.

Egyébként meg, a kettő nem zárja ki egymást. Szerintem.

tegnap 20:19
 5/8 A kérdező kommentje:

#1, #2 "Napiszar még mindig működik"

Nos, úgy látszik azért nem mindenhol:

[link]

tegnap 20:23
 6/8 Fragments of Fantasy ***** válasza:
Ne, mert abból állna, hogy zaklatják a kanos emberek a fent levő nőket.
tegnap 20:24
 7/8 A kérdező kommentje:

#6 Én úgy vettem észre, hogy a Discord-os felhasználók 90+ százaléka becenevekkel meg mindenféle jeligékkel van regisztrálva, amikből a nemek nem szoktak kiderülni.

Egyébként meg úgy terveztem, hogy én inkább a moderálással foglalkoznék, mintsem a tartalomfeltöltéssel (novellák, tippek, "hasznos" linkek, eszköztesztek, arc nélküli fotók, GIF-ek, stb.), azokhoz majd inkább keresgélnék más embereket a későbbiekben, akiken látom, hogy normálisak és _alapvetően_ erkölcsösek, de kedvelik a felnött tartalmakat.

tegnap 20:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ég adná ha tönkre menne az a nyomorult napisz.r... primitív idióta emberek gyülekezőhelye
tegnap 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!