Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek érdemes lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes lenne Discord-on indítanom egy teljesen magyar nyelvű NSFW/+18-as fórumszervert?

Figyelt kérdés

Legalábbis én úgy láttam, nem csak magyarul nincs ilyen, hanem az angol nyelvűek is vagy kihaltak, vagy moderálatlanok és elárasztották a botok.

Ilyenre szerintetek lenne igény (semmi anyagi szándékom nem lenne, pusztán "szórakozásból"), vagy vessem el az ötletet?

dec. 26. 20:08
A kérdező szavazást indított:
szerintem jó ötlet
meglehet próbálni, de kétesélyes
szerintem rossz ötlet
technikai akadályokba ütközne, leírom alább...
már van ilyen szerver — linkelem alább:
9 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Napiszar még mindig működik
dec. 26. 20:09
 2/11 anonim ***** válasza:
dec. 26. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
Menj inkább önkénteskedni, az nagyobb hasznodra lesz. A lelked is megtelik örömmel, szeretettel!
dec. 26. 20:11
 4/11 A kérdező kommentje:

#3 Elárulom, hogy mentem volna. Név szerint a Mosolymanó egyesülethez. Még az is tervben volt, hogy ha látom, hogy normálisak, akkor anyagilag is besegítek nekik.

3 különböző csatornán írtam Nekik (G-Mail, FaceBook, hivatalos weboldaluk). Pár nap késéssel írtak egy sort, hogy "üdv, miben tudnék nekik segíteni", én erre mindent leírtam részletesen, hogyan érek rá, mikor, miben, stb-stb. Utána 2+ hétig semmi, majd FaceBook-on megkapom UGYANAZT az 1 soros üzenetet. Arra is válaszoltam, hogy hahó, egyszer már írtam, de akkor röviden még egyszer a lényeg, stb-stb.

Arra se jött válasz azóta se.

Viszont az egyesület vezetőjével az év végi munkahelyi összejövetelkor, a szórakozóhelyen összefutottam : igyencsak spicces állapotban.

=[

Szóval erről ennyit.

Egyébként meg, a kettő nem zárja ki egymást. Szerintem.

dec. 26. 20:19
 5/11 A kérdező kommentje:

#1, #2 "Napiszar még mindig működik"

Nos, úgy látszik azért nem mindenhol:

[link]

dec. 26. 20:23
 6/11 Fragments of Fantasy ***** válasza:
Ne, mert abból állna, hogy zaklatják a kanos emberek a fent levő nőket.
dec. 26. 20:24
 7/11 A kérdező kommentje:

#6 Én úgy vettem észre, hogy a Discord-os felhasználók 90+ százaléka becenevekkel meg mindenféle jeligékkel van regisztrálva, amikből a nemek nem szoktak kiderülni.

Egyébként meg úgy terveztem, hogy én inkább a moderálással foglalkoznék, mintsem a tartalomfeltöltéssel (novellák, tippek, "hasznos" linkek, eszköztesztek, arc nélküli fotók, GIF-ek, stb.), azokhoz majd inkább keresgélnék más embereket a későbbiekben, akiken látom, hogy normálisak és _alapvetően_ erkölcsösek, de kedvelik a felnött tartalmakat.

dec. 26. 20:31
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
Ég adná ha tönkre menne az a nyomorult napisz.r... primitív idióta emberek gyülekezőhelye
dec. 26. 21:10
 9/11 anonim ***** válasza:
volt egy nsfw témájú szerver, csak akkor fel kell rá hivni a figyelmet hogy erotika témájú nsfw aminek a rövidítése Not Safe For Work, ami arra utal jelzésként hogy munkába ne nyisd meg mert nem oda való tartalmakkal fogsz találkozni.. Nsfw pedig nem csak erotikából/szexből áll, ez ennél sokkal részletesebb. Megpróbálni meg lehet de éjjel is kell moderálni mert csúnya dolgokat is oszthatnak meg tagok akik nem csak szex tartalomra akarják használni, egy discordon lévő ismerős/barátom próbálkozott ezzel de inkább letörölte mert az emberek nem érezték az Nsfw határait..
dec. 28. 05:15
 10/11 A kérdező kommentje:

#9 "egy discordon lévő ismerős/barátom próbálkozott ezzel de inkább letörölte mert az emberek nem érezték az Nsfw határait"

=[ Hát, ez mondjuk számomra tényszerűen szomorú...

Ez a barátod kifejezetten magyar közösségnek szánta, vagy Ő angol nyelven próbálkozott ezzel?

Az angollal egyébként nincs bajom, szimplán csak gondolnám, hogy inkább érdemes és lehetségesebb ezzel megpróbálkozni.

Egyébként töröm a fejem, hogy lehetne technikailag megvalósítani ezt a moderálás dolgot... =/ Csomó minden eszembe jutott, de tökéletes 100%-os megoldás erre szerintem úgy sem lesz. =[

Az éjszakai moderációt sem tudom, hogy lehetne jól megoldani... Munkába menet gyorsan kilövögetem a buszon a szenny tartalmakat.... Áhh, nem, azzal lelkileg fogom megrontani azt a 8-10 órát magamnak. Plusz, nem is stílszerű.

Na igen, ezek már jogos kérdések... Valóban nem egyszerű a történet.

dec. 28. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!