Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 16 centi az átlag teteje vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 centi az átlag teteje vagy a nagy tartomány alja inkább ?

Figyelt kérdés
dec. 26. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
A nagy alja szerintem.
dec. 26. 18:33
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Ez nem rohadtul mindegy már amúgy? 😀
dec. 26. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Ez legyen a legnagyobb gondod. Akkor még nincsen baj a merevedéssel.
dec. 26. 18:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez hogy jön ide utolsó ?
dec. 26. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Bőven átlag feletti, nagy méret alja.
dec. 26. 19:22
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

A férfiak többségének nincs 16cm.

Engem tökéletesen ki tud elégíteni a 14cm is.

dec. 26. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Kicsi
dec. 26. 19:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hosszra a 13-16cm az átlag határai. Legalább is sok helyen, fórumon és kutatási eredményben ez az eredmény. Hogy mi alapján, hogyan készültek ezek az eredmények nem tudom. Hiteles eredményt csak akkor lehetne publikálni, ha törvényben köteleznék a 18-20 év feletti férfiak részvételét egy kötelező merev pénisz mérésen.
dec. 27. 09:21
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
#4 Nehéz felfogású kérdező: A miatt már nem tudom lemérni, csak lankadtan. Örülj, hogy te még bírod ezt kérdezgetni. Minden ok, és értelemnélkül. Te is beállsz a sorba, mert lassan itt már csak pénisz méregetők vannak. Semmi másról nem szól a téma. Van, ak még nem unja, de én már nagyon.Majd megtudod te is,hogy nem a hossz a fontos, hanem az, hogy álljon. Ha már nem áll fel, hogyan méred? Mert eljön az idő, és akkor nem ez lesz a kérdés. Látom, hogy te még túl fiatal vagy, hogy megértsd. Én is fiatal tini lehettem, amikor utoljára mértem.
dec. 27. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!