Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy épült fel életetek legjobb egyéjszakás kalandja? (Előjáték, tempó, pózok, időtartam stb.)
Figyelt kérdés
tegnap 20:29
1/6 anonim válasza:
Kb 1 perc volt. Párat lökött a pasi aztán vége is lett.
2/6 anonim válasza:
Akkor az olyan volt mint a baknyúl. Egyet dobbantott azt lefordult a f@szba😆😆😆
3/6 anonim válasza:
Nem ettől volt a legjobb hanem a pasitól, aki odafigyelt - jobban mint addig bárki.
4/6 anonim válasza:
Fuhhhh hosszú lenne leírni. Nem is a legjobb volt, de számomra a legizhibb
5/6 anonim válasza:
4.: a te válaszodnál már csak enyém lesz haszontalanabb.....
6/6 anonim válasza:
Nekem érdekes volt nagyon. Először mentem naturista szaunába. Nem voltam szégyenlős ahogyan más se. Nyilván mindenki mindent látott. Én 27 vagyok. Egy kb negyvenes pali igen csak nézett. Hiába vagyok ducibb de emiatt mivel a melleim nagyobbak azt nézte. Kb 20 percen àt csak nézett. Aztán mikor senki se volt már sehol se akkor mondta nekem h nem akar semmit se tenni csak csodálni akar és kiverni magának. Igazából egyszerre taszított és izgatott a dolog. Megengedtem neki. Átlagos farkú korához képest helyes férfi volt. Közelített inkább már az 50 fele. De mivel egészen begerjedtem mondtam neki ha szeretne mást is akkor megteheti. Csak pettingeltünk. Ujjazott és kinyalt. Majd kerestünk valami helyet ahol lehet szexelni. Bementünk egy öltözőbe és ott lezavartunk egy menetet. Tényleg értette a dolgàt. Nem vonzanak úgy alap járaton az idősek, de sokkal jobban tudta mi kell nekem mint más. Igazából ezt csak egyetlen embernek mertem elmesélni. Nyilvános helyen való szexre sokan nem jól reagálnak vagy túl prűdek. Ja amúgy egy cseh férfi volt. Nem hiszem h valaha is làtom még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!