Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy bánjak a melleivel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bánjak a melleivel?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel szerintem már lassan eljutunk a nemi úthoz is.

Ha a sor oda kerülne,a melleit mikor,és hogyan használjam?

tegnap 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Amikor csak szükség van rá. Tényleg bármikor. Használhatod ajtókitámasztónak, vagy sapka tartónak is kiváló. Csak a kreativitásod szabhat határt.
tegnap 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Gyengéden, érzékenyek. Ha finoman markolászod, megpuszilgatod, szopogatod/enyhén szívod a bimbóját, az sok mindenkinél beválik, én kb. azonnal nedves is leszek.
tegnap 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
2-es: ezt csak olvasnom kellett és már attól kemény lettem 😁
tegnap 17:56
 4/7 BohócKolbász ***** válasza:
100%

Minden nőnek más az érzékenysége. Volt olyan partnerem akinek nem az volt az erogén zónája, de jól esett neki ha masszírozom őket.

Ugyanakkor a legtöbb nőnek nagyon érzékenyek voltak a mellbimbói. Nagyon hamar megduzzadtak és rendesen kirajzolódott a ruhán keresztül is a mintájuk. Alaposan megmasszíroztam mindkettőt miközben csókolóztunk, a tenyeremet szinte karcolták a pici gombok. Ráadásul ő is érezte a tenyerem melegét minden egyes markolásnál.

Szájjal és nyelvvel különösen izgató élmény szeretgetni őket. Meleg, síkos, nyálas közegben csak úgy siklanak ide-oda körbe és körbe, miközben a számmal és a vakuummal ráteszek még egy lapáttal. 🤗

tegnap 18:05
 5/7 anonim ***** válasza:
45%

1) Nem tárgy. Sem a nő, sem a mellei.

2) Ne használd

3) Mohón falhatod, de nem szabad erősen szorítani és harapni sem!

(Mielőtt az incelek betalálnak: hetero férfi vagyok!)

tegnap 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

HA ekkora idétlen vagy inkább hagyd.

Mi az hogy hogyan használjam?

tegnap 18:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha finoman megmarkolják őket, többször is, az iszonyú jó. Amikor nyalás/szex előtt a testét fedezed fel a száddal, foglalkozz a melleivel is, csak természetesen, ahogy neked is jól esik. Túl erősen semmiképpen ne szívd a bimbókat, mert az napokig is tud fájni utána. Teljesen ne hagyd ki, mert nagyon izgató, de csak finoman. Puszik, csókok mehetnek rájuk ugyanúgy. Csak éreztesd a barátnőddel, hogy minden porcikáját kívánod.
ma 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!