Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik fizikai fájdalom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik fizikai fájdalom szexmentes élet miatt?

Figyelt kérdés

Teljesen megromlott a kapcsolatunk a férjemmel, utoljára 9-10 hónapja volt szex.

Én ezt nagyon nehezen bírom már, az utóbbi hetekben teljesen kivagyok idegileg és szinte érzem hogy feszül a hasam alja. Borzasztóan kellemetlen és idegesítő mostmár.

Hiába maszturbálok 1-2 óra múlva újra érzem. Mégsem olyan mint a rendes szex...

Ez a zavaró érzés a szex hiánya miatt lehet?

38N

ma 07:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Ja ja
ma 08:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy ebben az esetben nem tudod megmondani, hogy pontosan hány napja, órára, percre, másodpercre pontosan.

Amúgy évek sem okoznak fizikai fájdalmat, még az sem hogy masztizol. De az hogy kb óránként az már lehet túlhajszolás.

Mondjuk lelki eredetű dolgok, stressz, tartós fennálás után okoznat fizikai tűneteket is. Pl görcsök, rohamok stb…

Szedd rendbe az életed, és a házasságod.

32/F/házas

ma 08:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 40-es férfiként tompán fájnak a heréim, ha hosszabb ideig nincs szex, szóval el tudom képzelni, hogy a nőknél is jelentkezhet fizikai fájdalom.
ma 09:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Fèrfikènt tiszta ideg vagyok. A maszti kb 5 óràra oldja meg a feszültsèget. Egy jó szeretkezès utàn akàr hetekig elvagyok. Èn így mūködöm. Ezèrt volt szetetöm, ö is hàzas volt. A felesègem azt sem tudja megmondani mi az oka a passzivitàsànak. Ha legalàbb kèthetente összebujnànk soha sem mentem volna fèlre. 49f

Most jöhetnek az okoskodó lepontozók. A vàlaszom öszinte volt.

ma 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!