Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/férfiak mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak mi a véleményetek a telt, molett, husis lányokról?

Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok, hogy milyen benyomást kelt bennetek? Ez a kérdés lehet többrétegű is, mert van aki betegség miatt túlsúlyos, mások nem. (Azért gondoltam szexuális témába rakni, mert, ha valaki ilyen formában akarja kifejteni a véleményét, ne legyen félreérthető).

ma 18:07
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
94%
Nők ők is, nem?
ma 18:10
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 Valamit nagyon félreérthettél a kérdésben. Senki nem beszélt megkülönböztetésről, mintha ők nem lennének nők. Nekem pl bejönnek. Annyi max a különböztetès, hogy telt vagy vékony, de mindenki ember attól még.
ma 18:12
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Én az atlagosabbat szeretem, esetleg telt karcsú...lenyegtelen,h onhibajabol vagy vagy azon kívül molett-e, számomra nem vonzó..meg a husisabb csajoknál jellemzőbb a pattanásos, narancsboros bőr ami számomra libidó csökkentő.
ma 18:18
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
160/70 pl kifejezetten jó szerintem. Ott már van mell is, segg is kellemesen.
ma 18:23
 5/11 anonim ***** válasza:
57%

Emberként, barátként - ha olyan a személyisége - minden további nélkül elfogadom. Tetszeni viszont nem tetszik.

Vannak viszont akiket nem fog zavarni ugyanúgy megdugnának ha 40 kg vagy mintha 140 kg lennél (találod ki az okát miért).

ma 18:29
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
nem izgatnak fel szexuálisan az ilyen nők, de emberileg semmi problémám velük.
ma 19:03
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
Alapvetően a nőies nőket kedvelem. De van egy határ. Bocsánat!
ma 19:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Amíg fiatalok és feszesek, nagyon izgatóak tudnak lenni. Az első csajom is ilyen volt. Még ha ruhában volt is, ránéztem és egyből merevedtem.
ma 19:49
 9/11 anonim ***** válasza:
21%
Jöhet! Férfi vagyok, az a dolgom, hogy megcsináljam a csajokat. Nem válogatok.
ma 19:54
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
Én most próbáltam egy ilyet befűzni. Valamiért nagyon felugrott a need nálam erre a dologra. Érdekes, hogy nehezebb befűzni, mint egy szép lányt...mondjuk nem reprezentatív a mintám. 😂
ma 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!