Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak mi a véleményetek a telt, molett, husis lányokról?
Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok, hogy milyen benyomást kelt bennetek? Ez a kérdés lehet többrétegű is, mert van aki betegség miatt túlsúlyos, mások nem. (Azért gondoltam szexuális témába rakni, mert, ha valaki ilyen formában akarja kifejteni a véleményét, ne legyen félreérthető).ma 18:07
2/11 A kérdező kommentje:
#1 Valamit nagyon félreérthettél a kérdésben. Senki nem beszélt megkülönböztetésről, mintha ők nem lennének nők. Nekem pl bejönnek. Annyi max a különböztetès, hogy telt vagy vékony, de mindenki ember attól még.
ma 18:12
3/11 anonim válasza:
Én az atlagosabbat szeretem, esetleg telt karcsú...lenyegtelen,h onhibajabol vagy vagy azon kívül molett-e, számomra nem vonzó..meg a husisabb csajoknál jellemzőbb a pattanásos, narancsboros bőr ami számomra libidó csökkentő.
4/11 anonim válasza:
160/70 pl kifejezetten jó szerintem. Ott már van mell is, segg is kellemesen.
5/11 anonim válasza:
Emberként, barátként - ha olyan a személyisége - minden további nélkül elfogadom. Tetszeni viszont nem tetszik.
Vannak viszont akiket nem fog zavarni ugyanúgy megdugnának ha 40 kg vagy mintha 140 kg lennél (találod ki az okát miért).
6/11 anonim válasza:
nem izgatnak fel szexuálisan az ilyen nők, de emberileg semmi problémám velük.
7/11 anonim válasza:
Alapvetően a nőies nőket kedvelem. De van egy határ. Bocsánat!
8/11 anonim válasza:
Amíg fiatalok és feszesek, nagyon izgatóak tudnak lenni. Az első csajom is ilyen volt. Még ha ruhában volt is, ránéztem és egyből merevedtem.
9/11 anonim válasza:
Jöhet! Férfi vagyok, az a dolgom, hogy megcsináljam a csajokat. Nem válogatok.
10/11 anonim válasza:
Én most próbáltam egy ilyet befűzni. Valamiért nagyon felugrott a need nálam erre a dologra. Érdekes, hogy nehezebb befűzni, mint egy szép lányt...mondjuk nem reprezentatív a mintám. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!