Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, gyakran gondoltok olyasmire?
Figyelt kérdés
Lányok szexközben szoktatok gondolni a párotokon kívül esetleg másra is?ma 14:25
1/8 anonim válasza:
- Mikor végez a mosógép?
- Mit főzzek holnap?
- Miért nem lehet lehet gyorsabban menni a fénysebességnél?
- Mikor végez a pasi, mennem kéne haza a férjemhez?
- A (6*10)^23-ra vajon hogyan jöttek rá és mennyire "kerekítés" a valódi értékhez képest?
2/8 A kérdező kommentje:
Minden esetben ilyen a kérdések sorrendje, mint amit ismertettél?
ma 14:37
3/8 anonim válasza:
Partner függő.
Van amikor teljesen más kérdések ugranak be, vagy elméletek.
Pl a rekurzív függvény hívásról, linux grep parancsról, vagy más dolgokról.
Elég unalmas lenne a szex, ha mindig csak ezeken agyalnék.
Néha még az is beugrik, hogy miért van itt ennyi hülye, főleg, hogy ennyi hülye között, hogyan sikerült kifognom legalább 5 normálisabbat.
4/8 A kérdező kommentje:
Miért volt szükséges a kérdés megválaszolása, ha már alapból hülyének tartod. Ha nem regisztráltad volna magad a hülyék oldalára, akkor egy hülyével kevesebb lenni itt vagy hülye ez a gondolatmenet?
ma 14:47
5/8 anonim válasza:
Szoktam másik férfira gondolni. Ezt akartad kérdezni gondolom.
6/8 anonim válasza:
Nem igazán. Nem szoktam semmire gondolni, csak élvezem ami történik.
7/8 anonim válasza:
Ha már másra kell gondolni szex közben hogy menjen akkor szerintem az a kapcsolat halott
8/8 anonim válasza:
Én nem szerettem volna másra gondolni, viszont azon kaptam magam, hogy exemre gondolok. Nagyon rosszul éreztem magam miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!