Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is csinált már ilyet? Találkoztam egy volt osztálytársammal a buszon (lánnyal) és utána otthon kivertem az insta képére mert annyira kanos lettem tőle.
Figyelt kérdés
Nem beszéltem vele, csak láttam. És persze a leszállásnál előre engedtem, hogy lássam hátulról is. 😜 Piszok jó csajdec. 20. 20:29
11/13 anonim válasza:
Rendszeresen verem én is ismi csajok képeire.:)
12/13 anonim válasza:
Pár hete a konditeremben volt egy lány, hatalmas csöcsökkel, alig bírtam nem oda nézni. A segge is hatalmas volt, tehát, volt rajta felesleg is nem kevés. De mégis valahogy arányos volt és hihetetlen jó mellei voltak. Eléggé kivágott volt a felsője. Az egyik gépnél még szóba is elegyedtünk, mert én is arra vártam. Akkor közelről is tudtam nézni.
Annyit néztem, teljesen felhúztam magam az edzés végére.
Edzés után, aznap este, szerintem háromszor is kivertem erre az emlékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!