Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érthette, hogy "nem volt lehetősége"?
Sziasztok! Én vagyok a nő a sztoriban. Ő azóta az exem (nem kifejezetten ez miatt, ez csak egy csepp a pohárban) és már nem tudom tőle megkérdezni, de elkezdett matatni a kérdés a fejemben.
Elvárta, hogy gyakran elégítsem ki szájjal, akár naponta is. Igyekeztem is eleget tenni ennek.
Viszont nagyon ritkán viszonozta. Arra még hajlandó volt, hogy 69-ezzünk, de én meg szorongós vagyok (nem simán aggódós, "rendes" mentális probléma) és mindig aggódtam, hogy esetleg megfojtom - tudom, irracionális. Legrosszabb esetben is max lelök, én landolok a párnák közt, ő meg nem szenved maradandó károsodást oxigénhiány miatt :D
(Plusz mindkét térdem sérült anno, nem szeretek sokat térdelni rajtuk, de ez a kisebbik része)
Másképp szinte egyáltalán nem csinálta. Nem mondta, hogy nem szeretné csinálni, régen magasztalta is a dolgot, én is jártam intim gyantáztatni, nem látom a probléma forrását.
Amikor legutoljára kerek-perec megkérdeztem, hogy miért nem viszonozta, csak annyit mondott: "Nem volt rá lehetőségem". Nem magyarázta meg, én se kérdeztem akkor rá.
Gondolom csak valami üres kibúvó szöveg volt, de... mi lehetett az oka? (Tudom, senkinek sincs kristálygömbje, de hátha van valami épkézláb ötlet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!