Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet élni férfias férfiként egy házasságban szex nélkül?
Én nem tudnék.51/ f.
De ismerek nem egy "férfit" , aki igen.
Nem lehet én próbáltam 15 évből 6 év már így zajlott ! Sokkal hamarabb lépni kell nem szabad az éveket elpocsekolni.
f
Lehet.
Nem kellemes, de sajnos anyagilag nem kivitelezhető a válás.
Cserébe fűvel-fával megcsalom.
Lehet persze. De a kérdés az, hogy megéri-e? Sztem nem!!
N. 40+
Nem lehet,kell a szex ez meghatározó egy kapcsolatban.
Ha nincs majd megy a kitekintés.
Szerintem ez a párodtól is függ, hogy ő mit tart “férfiasnak”. Nem csak a szextől férfias egy férfi, lehet udvarias, előzékeny, segít, higgadt és határozott, stb. Nekem legalábbis ezt jelenti.
Nőként, nálunk is az a helyzet, hogy a férjem 2 éve hozzám se ér… pedig én szeretném, de sokszor már reggel paraszt, így estére aztán végképp elmegy a kedvem tőle. Ő meg már alapból nem szeret (nem tudom mi változott) csak a gyerekek miatt nem lépjük meg a válást…
Szóval szerintem lehet férfias egy férfi szex nélkül, de minek. Nekem a férfiasságba az is beletartozik ahogy magáévá tesz. Vagyis tett. :( 47N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!