Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50+ -os nőtársak, Ti milyen gyakran kívánjátok a szexet? 56 éves nő
Figyelt kérdés
#szex gyakoriság 50+ nőknél
tegnap 14:15
1/7 anonim válasza:
Szia,
Szívesen kielégitem a vágyaidat ha szeretnéd....
3/7 anonim válasza:
Ők általában minden másnap.
Karácsony másnap és Húsvét másnap...😂😂
5/7 anonim válasza:
Csak saját tapasztalatot tudok mondani. 44 évesen 55 éves férjezett nő volt a szexpartnerem. Heti 2 alkalommal tudtam megoldani a randit, de többet igényelt volna. Utána volt egy 66 éves nő, ő már özvegy volt. Neki heti egy alkalom elég volt, ahol nyalással 2-3 élvezése volt, a végén volt egy szeretkezés, érdekes módon mindig a punciba kellett élvezni, és kellett neki egy kis cirógatás, beszélgetés is. Szóval azért sűrűbben szeretik a nők még 50 felett is.
6/7 anonim válasza:
Van amelyiknek elég naponta egyszer is, de az nem én vagyok...
7/7 anonim válasza:
Kedves hatos. Sok férfi bizakodására a korodat leírnád, köszönöm. Gondolom napi több alkalom az igényed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!