Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők, ez a szerepjáték...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ez a szerepjáték tetszene nektek?

Figyelt kérdés

A sráccal vetkőztetnétek egymás, de ő feltűnően szégyenlős lenne. A lényeghez érve kitapintanád, hogy pici a farka. Ezen viszont egyáltalán nem akadnál fenn, de innen átvennéd az irányítást és a kanapéra löknéd, megpróbálnál szemből beleülni. Játékból úgy tennél, mintha nem tudnád becsúsztatni, ezért csalódottan mondanád neki, hogy:

"na jó, ez így nem megy, túl kicsi vagy, veled csak úgy lehet szexelni ha én duglak meg, szóval mostantól te leszel a lány."

Majd hoznád a felcsatolhatósodat és lányt csinálnál belőle. 😂😃😆

ma 11:08
1 2
 1/14 Fragments of Fantasy ***** válasza:
76%
Nem vagyok ugyan lány, de az ilyen kérdésektől mindig kicsit meghalok belül..
ma 11:11
 2/14 A kérdező kommentje:
Én pedig az olyan válaszoktól semmisülök meg legbelől, amikre azok válaszolnak, akiket nem kérdeztek. 🥰🤩😥
ma 11:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Én férfit akarok nem kisfiút

ma 11:18
 4/14 A kérdező kommentje:
Kisfiú = kis farok 😎
ma 11:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
nem
ma 11:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Kisfarkú férfi nem kell, a szerepjáték nem érdekel.
ma 11:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól lány lesz,ha megdugja felcsatolhatóssal? Amúgy nem,ez nem tetszene és szerintem a lányok többségének sem. Valahogy nem ilyesmire vágyunk...
ma 11:24
 8/14 cinderella_ ***** válasza:
69%
Óriási csalódás, ha a férfi nem férfiként viselkedik. Hát még az itt olvasottak. 🙄
ma 11:26
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondtam hogy kisfiú egyenlő kis farok

Nem az a gond hogy szereted az anális kényeztetést kapni hanem maga ez a sztori férfiatlan .

Ebbe nem jó semmi a nőnek nem lesz nedves nuni meg orgazmus .

Egy férfi basszus meg legyen férfi ne nekem kelljen már seggbe dugni abba nekem mi az élvezet? Semmi

ma 11:28
 10/14 anonim ***** válasza:
55%
9 es,ez csak egy partnerkereső kamukérdés. Ha azt írod,hogy "igen,engem izgat" azonnal megy a privát.
ma 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!