Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert itelik el a cuckold kapcsolatban élöket?
Eleg rossz a megitelese azoknak, foleg pasiknak akik szeretik ezt a fajta fetist. Mi parommal nagyon egyedul erezzuk magunkat hogy sorozatosan lehulyeznek minket. Lehet errol beszelgetni nyiltam erre nyitott emberekkel?
N
Egyébként erre az oldalra jár néhány betegesen prűd ember aki valamiért azon éli magát hogy minden kérdésre, ami nem arról szól h sötétben paplan alatt kell szexelni, oda kommenteli h fúj, meg az ilyen nem férfi, meg gáz, meg minden.
Nem csak a cuckold, hanem a bdsm, anál, szerepjáték fétis hármas stb minden kérdéshez.
A valóság meg az, hogy haverokkal söröztünk, és a cuckold került szóba, és az egyik srác mondta h ők már csinálták és tök jó volt, és én úgy láttam sokan irigylik h ilyen bevállalós ő is meg a csaja is. És senki nem szólta le, inkább mondta h ő is kipróbálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!