Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogyha az aktuális nő felhuzza nekem az óvszert, akkor nem birom benyomni neki mert elmegy az a ku&v@ nagy merevedés ami óvszer nélkül hibátlanul működik? Talán 2hónapja figyelem ezt a dolgot és azóta is richtig mindig megtörténik! 23/F
Figyelt kérdés
Óvszer nélkül nincs gond hál istennek, csak hát valamelyik hölgy nem örül neki hogy nincs védelem:’(ma 00:51
3/5 A kérdező kommentje:
Nem ez a lenyeg hogy ki huzza fel
ma 02:08
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, de eddig 2ből 2 partneremnél tapasztaltam, hogy vagy használhatatlanná lankadtak a gumi után, vagy nem maradt teljes az erekció, csak félkemények lettek, na olyankor be tudták rakni, mozogni is tudtak bennem, de nem volt az igazi, csak az egyikük élvezett el kemény 1 alkalommal így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!