Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért van, hogyha az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogyha az aktuális nő felhuzza nekem az óvszert, akkor nem birom benyomni neki mert elmegy az a ku&v@ nagy merevedés ami óvszer nélkül hibátlanul működik? Talán 2hónapja figyelem ezt a dolgot és azóta is richtig mindig megtörténik! 23/F

Figyelt kérdés
Óvszer nélkül nincs gond hál istennek, csak hát valamelyik hölgy nem örül neki hogy nincs védelem:’(

dec. 18. 00:51
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Tedd fel magadnak az óvszert. :D
dec. 18. 01:00
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Jaja, akkor húzd fel saját magadnak.
dec. 18. 01:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem ez a lenyeg hogy ki huzza fel
dec. 18. 02:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de eddig 2ből 2 partneremnél tapasztaltam, hogy vagy használhatatlanná lankadtak a gumi után, vagy nem maradt teljes az erekció, csak félkemények lettek, na olyankor be tudták rakni, mozogni is tudtak bennem, de nem volt az igazi, csak az egyikük élvezett el kemény 1 alkalommal így.
dec. 18. 03:55
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Nőként ezerrt se szeretem a gumit
dec. 18. 05:28
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

A gumit senki sem azért használja mert szereti. Hanem azért mert kell, megvéd a terhességtől/betegségektöl. A kérdező leirtak alapján, nem csak egy nővel tart fenn kapcsolatot, úgy meg főleg ajánlott..

A kérdésre is válaszolva. 2 hónapja tart ez csak, előtte jól müködött gumiban is? Vagy elötte nem szexeltél gumiban?

dec. 18. 07:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Baráti körben akikkel ilyenről beszélünk mindenkinél ez van. Igaz mi 30-on túl vagyok.

Mi arra gondoltunk hogy ez pszichés lehet, hogy tudat alatt eldől hogy ilyenkor nem tudod megtermékenyíteni a partnered. De persze az is lehet hogy ez hülyeség..

dec. 18. 08:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem szoros a gumi?
dec. 18. 12:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ismerősöm akinek ez volt a gondja és akkor oldódott meg amikor elkezdett kipróbálni más méretet/fajtát. Vannak kisebb, nagyobb, vékonyabb, stb. óvszerek, szerintem érdemes lenne futni ezzel egy-két kört.
dec. 18. 14:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem is így van

24f

dec. 19. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!