Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek ha szex közben a férfi irányít titeket?
Figyelt kérdés
dec. 18. 00:24
1/10 anonim válasza:
Igen, ha olyan hangulatom van. Máskor pedig én irányítok, de legtöbbször semmilyen szerep nincsen.
2/10 anonim válasza:
"ha Férfi" - így teljes a mondat, s akkor igen.
3/10 anonim válasza:
Igen, ha határozottabb, mint én, diktálja a pózt, a tempót, az intenzitást, de közben odafigyel rám, a reakcióimra, az bejön.
5/10 anonim válasza:
Sokan nem gondolnák rólam, de szeretem.
7/10 anonim válasza:
Igen. Viszont azt nem szeretem ha mindig ő irányítana.
Változatosság gyönyörködtet. Az a jó ha néha egyformán dominálunk, néha szinte uralkodhatok felette, néha pedig egészen belefér az is, hogy azt érzem, hogy csak használnak.
De azért legyen közben olyan téren figyelmes, hogy ha utóbbi (szinte csak használ) dologhoz nincs kedvem és épp szenvedélyesen szeretném, akkor nem erőlteti tovább.
9/10 anonim válasza:
2.
két ha"" legyen benne? :D vagy miről beszélsz
10/10 anonim válasza:
Ha igazán férfi akkor igen. Ha műmájer akkor el sem jutunk odáig. 27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!