Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemmel kipróbáltuk a cuckoldot pár alkalommal, és szerinte erényövet kéne hordanom közben. Kipróbáljam? Mik az előnyei - hátrányai?
Figyelt kérdés
Hosszú évek után mertem bevallani neki ezt a titkos vágyamat és a kezdeti nehézségek után szerencsére eléggé rákapott / rákaptunk az ízére.
Kicsit utánaolvastunk az egész cuckold témának, és a legtöbben erényövet hordanak - ez vajon igaz? Sose vonzott különösebben, hogy a farkamat bezárjam valamibe, de most elkezdtünk foglalkozni a témával. Akinek esetleg van tapasztalata a témában leírná?
dec. 16. 18:16
1/5 anonim válasza:
Nem hallottam még erről. De engem nem is izgatna. A férjem általában ki van zárva a szobából/lakásból ahol a szexpartnereimmel vagyok mert zavar a jelenléte.
2/5 anonim válasza:
Szerintem te csak fantáziálgatsz erről a hülyeségről és azért tette fel a kérdést is.
3/5 anonim válasza:
Ha vonz, akkor próbáld ki, engem izgatna az, hogy erényövben legyek cuckold alatt.
4/5 anonim válasza:
Először rövidebb időre zárjon le a feleséged, aztán ha már jobban kezeled akkor meghosszabbítja az időtartamot. Ha őt izgatja hogy korlátlanul kielégülhet amíg számodra ez elérhetetlen, akkor ezzel járulsz hozzá az ő élvezetéhez.
5/5 anonim válasza:
Épeszű ember nem adja kölcsön a feleségét. De a nem épeszűnek meg minek is a szex, tehát hordjál nyugodtan erényövet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!