Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz ez férfi szemszög...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ez férfi szemszögből?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok.

Barátommal 4 hónapja szakítottam, többször megcsalt. Azóta inkább nem is próbálkoztam pasizással.

Szombaton egy barátnőmmél összejöttünk páran iszogatni, dumálni. Az egyik sráccal nagyon jól éreztem magam, a dolog vége az lett, hogy engedve a csábításnak lefeküdtem vele.

Viszont mivel egyáltalán nem készültem szexre, ezért a puncimat kb 3 hete nem szőrtelenítettem. Ezt a szobába jeleztem is neki, azt mondta, hogy nem baj.

Igazából el is tudtam lazulni, nagyon jó élmény volt a szex is.

Volt viszont orális része, de nem tette szóvá,hogy zavarta volna a szőrzet ( nem dzsungelre kell gondolni).

Viszont éjszaka elmentünk letusolni és akkor nagyon kinosan éltem meg, hogy ő csupaszabb volt mint én.

Mennyire kell emiatt gáznak éreznem magam?

Megbeszéltük,hogy összefutunk, dumálni,ismerkedni, de kicsit elbizonytalanodtam, elé tudnék e állni?

dec. 16. 16:16
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem semennyire. Ha összefuttok viccesen említsd meg neki, hogy azóta szőrtelenítettél és az ügy lezárva.
dec. 16. 16:24
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz
dec. 16. 16:25
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aranyos
dec. 16. 16:35
 4/31 anonim ***** válasza:
14%
Azota lenyirtad már a bundádat?
dec. 16. 16:37
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen cuki a sztori, semmi gáz nincsen ebben!! :) A srác is biztosan nagyon élvezte és tuti, hogy tényleg nem zavarta, hogy van egy kis szőr odalenn. :) Nekem ez pl. még tetszik is. :) Úgyhogy ne agyalj ezen és találkozzatok, oldódj fel és élvezd a társaságát!
dec. 16. 16:46
 6/31 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell mindenkinek csupasznak lenni, ne aggódj ezen.
dec. 16. 16:47
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz.. te is ember vagy, mi is tisztában vagyunk ezzel
dec. 16. 17:30
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el vannak olyan srácok akiknek jobban is tetszik ha szőrös.

Egyáltalán nem gáz ha úgy feküdtél le vele. Hidd el pont leszarta és igazat mondott neked

dec. 16. 17:35
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalhattad mennyire gondolta gáznak - ha annak gondolná akkor nem akart volna megbúbolni és nem akarna veled megint találkozni.
dec. 16. 18:06
 10/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek:)
dec. 16. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!