Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ez férfi szemszögből?
19 éves vagyok.
Barátommal 4 hónapja szakítottam, többször megcsalt. Azóta inkább nem is próbálkoztam pasizással.
Szombaton egy barátnőmmél összejöttünk páran iszogatni, dumálni. Az egyik sráccal nagyon jól éreztem magam, a dolog vége az lett, hogy engedve a csábításnak lefeküdtem vele.
Viszont mivel egyáltalán nem készültem szexre, ezért a puncimat kb 3 hete nem szőrtelenítettem. Ezt a szobába jeleztem is neki, azt mondta, hogy nem baj.
Igazából el is tudtam lazulni, nagyon jó élmény volt a szex is.
Volt viszont orális része, de nem tette szóvá,hogy zavarta volna a szőrzet ( nem dzsungelre kell gondolni).
Viszont éjszaka elmentünk letusolni és akkor nagyon kinosan éltem meg, hogy ő csupaszabb volt mint én.
Mennyire kell emiatt gáznak éreznem magam?
Megbeszéltük,hogy összefutunk, dumálni,ismerkedni, de kicsit elbizonytalanodtam, elé tudnék e állni?
Hidd el vannak olyan srácok akiknek jobban is tetszik ha szőrös.
Egyáltalán nem gáz ha úgy feküdtél le vele. Hidd el pont leszarta és igazat mondott neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!