Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák volt olyan hogy nyitottatok már a fiatokra vagy lányotokra miközben magát kényeztette ? Ha igen mit szóltatok ?
Figyelt kérdés
dec. 16. 15:50
1/13 anonim válasza:
Még nagyon kicsi ehhez
De ahogy az én tini koromban úgy majd az övében alap lesz a kopogás és magánszféra tiszteletben tartása
Nem rontanék be csak úgy q szobájába .. attól hogy az én lakásom/házam mindenkinek kell a személyes tér ahol kicsit elvonulhat..
Sokkal többet artasz azzal ha csak úgy ki vágod rá az ajtót .
3/13 anonim válasza:
#1 kicsi? és a gyerekkori maszturbáció? egészen fiatal korban előjöhet már, más kérdés, hogy az idióta szülők hogyan kezelik.
4/13 anonim válasza:
Rajtakapás nélkül is tudod, hogy csinálja, s nagyon helyes! Akkor kezdenék aggódni ha egy tinifiú nem egész nap maszturbálna.
5/13 anonim válasza:
Nem nyitottam, de az összetéveszthetetlen illat/szagú zsepik mindent elárulnak.
6/13 anonim válasza:
Nálunk alap, hogy kopogás nélkül nem megyek be. Nyilván tudom, hogy masztizik, teljesen normális.
7/13 anonim válasza:
Amennyiben csak kicsit is hasonlítani fognak rám ilyen téren nagy bajban leszek :D N
8/13 anonim válasza:
Nyugi 7 nem leszel bajban, magadból kiindulva pontosan tudni fogod hogy mi a dolgod.😁
9/13 anonim válasza:
3as igen kicsi még csak 8 éves
Igen létezik a gyermekkori maszturbáció akár már egész bölcsődék korban észlelhető
De ezek még nem teljesen tudatos dolgok
Azért egy pubertás tinédzser már tudatosan ismerkedik a testével
Míg egy bölcsődés, óvodás kisiskolás gyerek még nem nagyon van tudatában hogy az amit csinál mit is jelent .
Persze ezeket jól kell tudni kezelni . Tiltani szidni nem szabad mert az egész életére bélyegét nyomsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!