Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tapintásra, érintésre milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapintásra, érintésre milyen egy plasztikázott mell?

Figyelt kérdés

Sosem volt dolgom plasztikázott mellekkel, nem is tetszenek. Csak kiváncsi vagyok, hogy tapintásra milyenek lehetnek.

Én kicsit keménynek tudom elképzelni, de aztán lehet nem az.

dec. 16. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Kemény
dec. 16. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Lhófh.szt kemény! Mint egy medicin labda!
dec. 16. 15:42
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
A medicina labda mióta puha
dec. 16. 15:44
 4/10 anonim ***** válasza:
21%
Ha látszanak rajta a varratok, hegek, akkor még képen is kiábrándítóak tudnak lenni. De sosem tapintottam olyat.
dec. 16. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Mintha a térdeded fognád.
dec. 16. 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

ma 1514

Mivel szalmával van kitömve nem mondható kicsit se keménynek, azért!

dec. 16. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
"15:44
dec. 16. 16:48
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Egyik barátnőmnek szilikon mellei vannak (én is nő vagyok). Ránézésre szinte meg sem lehet mondani, neki tényleg nem volt kb semmi, de nem esett túlzásba, a megfelelőt választotta az orvossal. Tapintásra is teljesen valósághű, egyáltalán nem mondanám, hogy nagyon kemény. Ma már sokféle implantátum van, többféle műtéti módszer. Szép tud lenni.
dec. 16. 18:02
 9/10 anonim ***** válasza:
69%

Tapintásra ugyanolyan, a bőrt fogod nem az implantátumot ugyebár. A keménység a felhelyezési módozattól is függ - mellszövet, vagy izomszövet alá. Utóbbinál rajta van a mell teljes szövetállomány, ergo ugyanolyan a tapintása, csak alulról kicsit megemelik. Az implantátum / természetes szövet arányától is függ (azaz mekkorát választott).

Csak tapintásból nem fogod soha észrevenni (ha nem vagy sebész).

dec. 16. 18:10
 10/10 anonim ***** válasza:
31%
Kiábrándító. Aki fogott már szép nagy természetes cicit, és tudja milyen, annak nagyon érződik, hogy mű.
dec. 21. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!