Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, lányok, mi a véleményete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, mi a véleményetek a péniszköpenyről?

Figyelt kérdés

Kérlek a válaszhoz írjatok nemet.

Nagyon nem passzolunk a párommal, ő kb 20-22-esre vágyna, nekem meg 15. Az az ötlet merült fel, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk a péniszköpenyt.

dec. 16. 09:57
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Az mi? koton? attól nem lesz nagyobb.
dec. 16. 10:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél neki egy nagy műfütyit.
dec. 16. 10:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A párod egy ostoba kis tinicsaj, aki azt hiszi, azzal lesz menő, ha minél nagyobbat mond? Magyarországon az ekkora méret egyáltalán nem jellemző, szóval ja, vegyél neki egy műfütyit, vagy egy lovat.
dec. 16. 10:41
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

Jobban jártok egy beszálló pasival. Akinek nagy farka van és jól meg tudja dugni. A köpeny akkor lehet jó, ha amúgy is megfelel a méret. Csak játéknak.

#3 Aki a nagyot szereti az ostoba tini? :D A jelenlegi páromnak 19,5 centi. Imádom, pedig nem tini vagyok.

dec. 16. 11:05
 5/9 anonim ***** válasza:
A köpeny csak egy játékszer, de nem pótolja a valódit. Téged sem elégítene ki ha a csajod egy műpuncit szorítana a combjai közé és azt kellene dugnod. Pont ennyire mesterkélt.
dec. 16. 11:22
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Nekem nevetséges, nő vagyok. Ha neked belefér akkor vegyetek.
dec. 16. 11:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
37/ffi vagyok, pár éve párommal kipróbáltuk, egyszer egy játéknak elment kategória volt. Ahogy már írták előttem, a nagy méretet nem fogja helyettesíteni.
dec. 16. 11:35
 8/9 anonim ***** válasza:
17%
3. fél vagy szakítás. Más nem maradt. Csak idő kérdése és meg fog csalni egy nagyfarkúval. Tudom miről beszélek. Már sok ilyen nővel volt dolgom nagyfarkúként :D
dec. 16. 11:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Lánynak jó fiúnak annyira nem mert ugye nem érzel a szexből semmit kb 25/f
dec. 18. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!