Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy az anál gumi nélkül fertőzéseket okoz?
Figyelt kérdés
Nem AIDS és egyéb komolyabb bajokra gondolok, hanem általánosságban. Én csak gumi nélkül csinálom a párommal és az exeimmel is gumi nélkül csináltam. Simán ki is nyaltam bármikor nekik, pedig volt akinek nem volt mindig tisztán mosott. Sosem volt fertőzésem semmilyen.
Sokszor olvasom, hogy gumi nélkül mekkora fertőzések lehetnek, de mire fel?
ma 08:10
1/7 anonim válasza:
Talán mert sz@ros lesz a cerka, ami a komoly fertőzésekhez vezet. Echinococcus - galandférgesség...
3/7 A kérdező kommentje:
1: a kakában nincs féreg egészséges ember esetén.
ma 08:16
4/7 anonim válasza:
3# A vègén még egészséges is odadugni, nem? :D
Igenis okozhat fertőzéseket, neked is a nőnek is. Lehet most nincs tüneted, majd később meg kiderül más okból, hogy mégiscsak összeszedtél valamit. Ahoz hogy ezt tudd, el kellene menned mindenféle szűrésre meg tenyésztésre.
5/7 anonim válasza:
Okozhat, megvan a veszélye bőven, ettől még nem törvényszerű. Olyan, mint a strand a gombás fertőzések tekintetében: Könnyen okozhat lábgombát, hüvelygombát, de nem fog mindenkinek. Szerintem ezt nem olyan bonyolult megérteni azért.
6/7 A kérdező kommentje:
4: ahhoz hipochondernek kéne lennem :) semmi bajom nincs utóbbi években beteg sem voltam egyáltalán még egy köhintés erejéig sem szerencsére.
ma 08:53
7/7 anonim válasza:
A nátha nem függ össze a szexuális úton terjedő betegségekkel, se a húgyuti fertőzésekkel, se a hüvely fertőzésekkel. De nyugodtan kérdezz meg egy orvost ezzel kapcsolatban, ha nekünk nem hiszel itt. Én kizártnak tartom, hogy aki rendszeresen gumi nélkül análozik, több partnerrel is, az nem szed össze semmit. Ha van tünete, ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!