Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vényköteles potencianövelő. De még is melyik ?
Házi orvos írt pár hónapja sildefil gyógyszert.
Mikor be vettem szerintem max a vérnyomásmérő tolta fel (talán)mivel eléggé ingerült és stresszes is voltam tőle. Pedig kis mértékben kezdtem el szedni.
Nem hatott pedig eredeti patikából váltót gyogyszer.
Most szeretnék egy más fajtát íratni hátha az értelmesebb lesz és valóban használ is.
Amit szeretnék
-ne legyen benne laktóz esetleg minimális
-vérbőséget okozzon ezáltal növelje a péniszt és gátolja a korai magömlést
Hamarabb készen aljak a 2.menetre
Szóval mi az amit orvos is ki írhat vényre ?
A korai magömlésre nincs semmiféle gyógyszer, az fejben dől el. Egyik potencianövelőnek sincs rá hatása.
Ha a sildenafil nem használ akkor vegyél be nagyobb dózist és ne akkor akarj dugni amikor fáradt vagy. Egyébként hatásmechanizmusokat tekintve nincs köztük különbség. A különbség a lebontási idő, melyik mennyi ideig hat.
Korai magömölésre is VAN gyógyszer! Pszichiáter ki tudja írni. Kedves második válaszoló. Ha nem értesz valamihez, akkor ne szólj hozzá, mert csak ártasz vele. De abban egyetértek veled, hogy a kitartáshoz legfontosabb az akarat és belső motiváció.
Kérdező, esetleg próbáltad olyan (nemű) emberrel a szexet, akire fel is áll? Mert ha pl. csajnál sültél fel a szildeNAfillal és mondjuk latens meleg vagy, akkor nem csoda hogy nem hat a gyógyszer.
#3 az SSRI és a klomipramin NEM használ minden esetben. Ráadásul utóbbinak elég sok mellékhatása lehet, önmagában csak a korai magömlés kezelésére kifejezetten ellenjavallt.
Senki sem mondta, hogy a kérdező homár lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!