Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vényköteles potencianövelő....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vényköteles potencianövelő. De még is melyik ?

Figyelt kérdés

Házi orvos írt pár hónapja sildefil gyógyszert.

Mikor be vettem szerintem max a vérnyomásmérő tolta fel (talán)mivel eléggé ingerült és stresszes is voltam tőle. Pedig kis mértékben kezdtem el szedni.

Nem hatott pedig eredeti patikából váltót gyogyszer.

Most szeretnék egy más fajtát íratni hátha az értelmesebb lesz és valóban használ is.

Amit szeretnék

-ne legyen benne laktóz esetleg minimális

-vérbőséget okozzon ezáltal növelje a péniszt és gátolja a korai magömlést

Hamarabb készen aljak a 2.menetre

Szóval mi az amit orvos is ki írhat vényre ?

tegnap 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Recskázni minek gyógyszer?
tegnap 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:

A korai magömlésre nincs semmiféle gyógyszer, az fejben dől el. Egyik potencianövelőnek sincs rá hatása.

Ha a sildenafil nem használ akkor vegyél be nagyobb dózist és ne akkor akarj dugni amikor fáradt vagy. Egyébként hatásmechanizmusokat tekintve nincs köztük különbség. A különbség a lebontási idő, melyik mennyi ideig hat.

tegnap 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
27%

Korai magömölésre is VAN gyógyszer! Pszichiáter ki tudja írni. Kedves második válaszoló. Ha nem értesz valamihez, akkor ne szólj hozzá, mert csak ártasz vele. De abban egyetértek veled, hogy a kitartáshoz legfontosabb az akarat és belső motiváció.

Kérdező, esetleg próbáltad olyan (nemű) emberrel a szexet, akire fel is áll? Mert ha pl. csajnál sültél fel a szildeNAfillal és mondjuk latens meleg vagy, akkor nem csoda hogy nem hat a gyógyszer.

tegnap 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:

#3 az SSRI és a klomipramin NEM használ minden esetben. Ráadásul utóbbinak elég sok mellékhatása lehet, önmagában csak a korai magömlés kezelésére kifejezetten ellenjavallt.

Senki sem mondta, hogy a kérdező homár lenne.

tegnap 23:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Hidd el, nem olyannal van, akihez vonzódna. Mellesleg utólag hiába okoskodsz, fingod sincs semmiről. Nyilván szüz vagy még, az is maradsz.
ma 00:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!