Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért megalázóbb a szopás,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megalázóbb a szopás, mint a nyalás?

Figyelt kérdés
Munkahelyen is az a szleng, hogy szopnak, szopós munka, megszoptatlak stb. Sokkal ritkább, szinte nem is létezik a dugni nem tudol, de mégis kinyaltad az alfelemet beszólás.

#nyelés #nyalás #Megszoptatlak
dec. 15. 17:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem gondolom, hogy ezért lenne így. Egyik sem megalázó, szerintem.
dec. 15. 17:14
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
Passz.
dec. 15. 17:18
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Szóhasználat csak. Egyébként neked meg van a 8 osztályod?
dec. 15. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

"Munkahelyen is az a szleng, hogy szopnak, szopós munka, megszoptatlak stb."

Ne mondd, hogy a nyalás nálatok nem része a munkahelyi szlengnek.

dec. 15. 17:43
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Sőt, még rosszabb, mert amikor melóhelyen "szopsz", akkor általában külső körülmény az oka a nehézségeidnek, neked nem igazán van ráhatásod. Amikor viszont melóhelyen "nyalsz", akkor önként alázkodsz meg másvalaki előtt.
dec. 15. 17:45
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

A szopástól könnyebb "szenvedni"

Lehet tőle fulladni, öklendezni illetve egy csávó megtud keményen szoptatni egy csajt de egy csaj max ráül a csávó fejére és mozog rajta de akkor se tud úgy "megkínozni" egy pasit mint egy pasi egy csajt.

dec. 15. 18:13
 7/12 A kérdező kommentje:

6#

De a csaj meg ráharaphat, ha eldurvulna a helyzet

dec. 15. 19:58
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is inkább csak potenciálisan megalázóbb, nyilván van aki szereti úgy csinálni, de alapvetően egy sima, saját ütemben, saját kényelemhez igazítva végzett szopás nem megalázóbb, mint a nyalás. Hogy a szlengbe miért így ivódott be, arra nem tudom, hogy van-e valami egyértelmű nyelvészeti magyarázat.
dec. 15. 20:19
 9/12 anonim ***** válasza:

"Ne mondd, hogy a nyalás nálatok nem része a munkahelyi szlengnek."

Csak az jellemzően seggnyalásra utal, szerintem egyértelmű, hogy az hogy függ össze a megalázkodással.

dec. 15. 20:27
 10/12 anonim ***** válasza:
26%
Mert a nő felsőbbrendű lény
dec. 15. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!