Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha engem a fenekelés mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha engem a fenekelés mint végrehajtó durvábban izgat akkor szadista vagyok nem domináns ?

Figyelt kérdés
Gyakran olvastam itt hogy a fenekelés meg a hasonló dolgok nem a durvulásról szólnak hanem az alárendeltségről, irányításról és ezekhez elég akár csak gyengén vagy közepes erővel is paskolgatni a lány popsiját ami szinte alig fáj neki. Értem ezt, de mivan akkor ha engem az izgat fel ha jó erősen elverhetem egy lány fenekét ? Nem véresre vagy maradandóan de azért keményeket odacsapva amiket megérez, akár másnap is bizsereg neki kicsit 😀 Illetve minimum piros legyen utána neki egy ideig. Szóval értitek nem paskolgatásra de azért nem is durva véres dolgokra gondolok, hanem olyasmi fenekelésre ami fáj meg nyoma is marad max pár napig. Ez esetben szadista vagyok ? Amúgy az életben a lányt végtelenül tisztelném, sőt a szexben se lennék önző csak van ez a kis fétisem 🙂
dec. 15. 05:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én is szeretek keményen fenekelni.
dec. 15. 05:24
 2/10 A kérdező kommentje:
De gondolom sok lány van aki nem lightosan meg lélekben-mentálisan akarja megélni hanem ők is így keményebben és akarnak kapni a popsijukra jobban mint pár paskolás 🙂
dec. 15. 05:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy igen. De nem durván kezdeni, finoman aztán idővel durvulni. Olyan is megesett hogy 2.5 órán keresztül igényelte a fenekelest nadrágszíjjal. Másnap izomlázam volt a karomnak.
dec. 15. 05:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Azta annak a csajnak hogy nézett ki a feneke ? Vagy egy hétig lehetett vérvörös
dec. 15. 06:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze. En amugy kezzel szoktam kezdeni, aztan jon a korbacs, vegul a nadpalca
dec. 15. 06:28
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Betegek vagytok.
dec. 15. 07:58
 7/10 anonim ***** válasza:
52%

#6!

Azért mert szeretünk adni és a partner élvezi, az miért beteges? Biztos neked is van olyan csak nem írod le hogy te mit szeretsz!!

dec. 15. 08:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Jolvan hatos dugd meg az asszonyt misziben 😂
dec. 15. 08:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Nevezzük nevén a gyereket, igen! Kedvenc nevelő-nénim is megmondta, imád fenekelni, én meg szeretem kapni, szóval win-win 🙂.
dec. 16. 06:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Attól még nem vagy szadista, ha a lánynak a fenekelés okoz szexuális izgalmat, te meg teljesíted vágyait.

Gyerekkorom óta én is szeretem a fenekelős játékokat adni és kapni is. Rengeteg deresre húzós játékot játszottunk már. Engem is izgat, ha a lány jó erős ütéseket kér. Meg az is, ha én kapom jó erősen.

Most is van olyan nő ismerősöm, aki olyan erősen és sokáig követelte a fenekelést, hogy belefájdult a tenyerem és a csuklóm, valamint az összes fakanala széttört a fenekén.

Nemsokára ismét felkeresem, mert nagyon kívánom hogy a deresemre szíjazzon és jó alaposan elverjen.

Egyszerűen szeretünk erős szexuális izgalmat okozni a másik nemnek a feneke verésével lehetőleg BDSM-el kombinálva, leszíjazva.

56/F

dec. 16. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!