Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mennyire vagytok izmosak?
Hány kg és milyen magas vagy? És hány éves vagy?
Én vékony vagyok 185 cm és 68 kg. Ha lenne rajtam plusz 10 kg izom akkor jobban kellenék a lányoknak?
Hidd el, attól, hogy izmos vagy NEM leszel kapósabb a lányoknál. A normálisaknál legalább is FIXEN nem. Ha nincs meg a beszélőkéd, magabiztosságod akkor ki törölheted a fizikumoddal a segged.
Esteleg szórakozó helyen lehet érvényesülni vele, de ott azt a réteget is fogod megfogni ami olyan amilyen… Üdv egy gymbro
Ismét 1-es(és 3-as) vagyok
#2. Igen én is így gondolom csak kicsit gyorsan írtam le a gondolataimat. Köszönöm, hogy kiegészítettél
Én 185 vagyok és 83kg. Rám is bőven elférne vagy 10-15 kg izom persze van zsír is amiből lehetne leadni.
Ha egy kidolgozottabb testtel elégedett lennél magaddal akkor az önbizalmad is javulna ami határozottan jó pont.
Ha ugyan úgy elégedetlen lennél akkor viszont nem sokat számít ha van rajtad izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!