Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ti mennyire vagytok izmosak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mennyire vagytok izmosak?

Figyelt kérdés

Hány kg és milyen magas vagy? És hány éves vagy?

Én vékony vagyok 185 cm és 68 kg. Ha lenne rajtam plusz 10 kg izom akkor jobban kellenék a lányoknak?

ma 14:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Hidd el, attól, hogy izmos vagy NEM leszel kapósabb a lányoknál. A normálisaknál legalább is FIXEN nem. Ha nincs meg a beszélőkéd, magabiztosságod akkor ki törölheted a fizikumoddal a segged.

Esteleg szórakozó helyen lehet érvényesülni vele, de ott azt a réteget is fogod megfogni ami olyan amilyen… Üdv egy gymbro

ma 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Elsonek igaza van, viszont en azt hozzatennem hogy ha izmos az egy plusz elony (ha megvannak azok amiket az elso mar leirt)
ma 14:37
 3/10 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Kicsit javítok. Nem mondom, hogy nem lesz pozitív tapasztalatod tőle, de ne ezzel akarj kompenzálni, mert ha csak erre fókuszálsz az már régen rossz. Edzeni pedig MAGADÉRT edz NE másért.
ma 14:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmi hátrányod nem fog származni belőle, ha magadra pakolsz egy kis izmot. De igaz az is, hogy önmagában semmit nem számít csajok terén.
ma 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Ismét 1-es(és 3-as) vagyok

#2. Igen én is így gondolom csak kicsit gyorsan írtam le a gondolataimat. Köszönöm, hogy kiegészítettél

ma 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor pakolj magadra 10 kg izmot
ma 14:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Én 185 vagyok és 83kg. Rám is bőven elférne vagy 10-15 kg izom persze van zsír is amiből lehetne leadni.

Ha egy kidolgozottabb testtel elégedett lennél magaddal akkor az önbizalmad is javulna ami határozottan jó pont.

Ha ugyan úgy elégedetlen lennél akkor viszont nem sokat számít ha van rajtad izom.

ma 14:54
 8/10 anonim ***** válasza:
30%
Nem minden nőnek jönnek be az izmos pasik. Inkább a stílusodra, a modorodra, a megjelenésedre, a jó szövegre "gyúrjál"!
ma 15:06
 9/10 anonim ***** válasza:
190 cm 82kg sportos izmos vagyok
ma 16:55
 10/10 anonim ***** válasza:
186/90, nem vagyok egy nagy csajozó, fix barátnőm van, de érzem, hogy a sportos test vonzó másoknak is
ma 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!