Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lankasztó egy ilyen nővel szexelni?
Nem tudok elmenni. Barátom minden áron szeretné, ha élvezném a szexet, mindent megtesz ezért. Nem lohasztó,hogy az excsaja pillanatok alatt elélvezett én meg még erre is képtelen vagyok.
Ha a nő nem gumiból van és nem tud minden pozícióban teljesíteni...arról mi a vélemény?
Nem attól függ az orgazmus hogy a nyakadba tudod-e venni a lábad....
Pl ha kézzel, nyelvvel elvisz q partnered, egyáltalán nem szükséges a balerina képesség
Miért csak dugásban gondolkozok?
Komolyan elmeselte hogy az exe milyen pózban hány mp alatt élvezett? Ez de ízléses... az életben többet nem szexelnék vele
Pedig amit 12-es mond, abban van igazság. Mondjuk az, hogy neki sosem volt még orgazmusa, az gond.
Annyiban értek vele egyet, hogy ebben a rohadt életben mindent hajszolunk, mindent mérünk valamiben. A szexet orgazmusban, a sikert pénzben, a külsőt lájkokban… Miért nem lehet a dolgokat csak úgy élvezni, és majd jön a kielégülés, beteljesedés magától. A nőknek egyébként is sokkal több minden kell ahhoz, hogy orgazmusuk legyen, mint hogy dörzsöld itt, és nyaljad ott. Sőt vannak nők, akiknek még az illatok, a környezet, hogy milyen pl érzés, ahogy az ágynemű a bőrükhöz ér, vagy hogy teljesen biztonságban érezzék magukat is számít. És ettől nem kevesebbek azoknál, akik mindig, minden körülmények közt el tudnak menni. Egyszerűen más az agyuk. Viszont arra törekedniük kell, hogy maguknak rájöjjenek, hogy mik azok a dolgok amik beindítják. Nekem átlag minden 3-4. alkalommal van orgazmusom, és ez nem jelenti azt, hogy a párom béna, vagy én vagyok frigid. Viszont minden egyes alkalmat nagyon élvezek, nem csinálok semmi olyat, ami nekem ne esne jól.
Nekem is jó a szex. De évek óta úgy szexelek,hogy nincs orgazmusom. Zavar. Szeretném tudni,hogy milyen. Nem azért, hogy aztán elmeséljem a csajoknak...
Én azt se tudom,hogy mi azok amik beindítanak. Mindig azt csináltam eddig amit párom mondott, nem alakult ki saját igény. Most evvel az új pasival meg nem tudom hogyan kellene. Mindig kérdezi, hogy hogyan csinálja, mit szeretném és hogyan,de nem tudom. Ő szeretné,ha élvezném. Exem nem törekedett erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!