Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudod hazavinni a lányt, akkor hol szexelsz vele?
Figyelt kérdés
A páromat még nem szeretném bemutatni a szüleimnek, azt meg végképp nem akarom hogy megtudják hogy szexelünk. De akkor hol csinálhatnánk?ma 06:18
2/9 anonim válasza:
Vannak búvóhelyek, panziók, szállások, szállodák. Komolyan legyél már kreatív. Ha ezek valamelyikére nincs pénzed, pénzetek, ne szexeljetek! Vannak gátlástalanabb sors társak, akik erdőben, kocsiban és mindenféle olyan helyen csinálják, ahol kevesebb néző lehet, de lehet. Személy szerint én az utóbbit nem preferálom, de hát mindenkinek megvan a maga keresztje. Én pl normál nyilvános parkolóban kétszer találkoztam olyannal, hogy kocsiban szexeltek, az egyik Tatabánya Decathlon parkolóban volt nyár este 6 fele, a másik legalább diszkrétebb volt, az télen este 9kor nálunk a tömb mögötti parkolóban kocsiban. Csak hát ugye bevásárlásból értem haza. És pont eme csillámmókus fajzatok mellé parkoltam. Ha azt a kört túlélte az autó lengéscsillapítója, akkor gyakorlatilag mindent.
3/9 anonim válasza:
Én egy ilyen vidéki kiràndulàssal egybekötött programot szerveztem. Egy csendes kis panziót foglaltam. Napközben kirándulás este kefélés keményen. Jó volt.
4/9 anonim válasza:
#2. te azt hiszed mindenhol van szálloda,panzió, ahová csak úgy spontán beesel? Nekem azért 40 km-t kellene menni, meg ugyanannyit vissza és az sem biztos, hogy hirtelen lenne szoba.
5/9 A kérdező kommentje:
A 4.-eshez még hozzátenném azt, hogy fiatalok vagyunk, még ha lenne a közelben szállás és panzió sem valószínű hogy ott tudnánk csinálni.
Az eddigi válaszokat köszönöm!
ma 06:47
6/9 anonim válasza:
Barát,ismerős lakása a legjobb,ha van ilyen.
7/9 anonim válasza:
#5 Akkor marad a parki pad az free. Fiatalsàg bolondság
8/9 anonim válasza:
Nálunk 3 fok van meg eső,jobb az autó,de mi kerestünk elhagyott lépcsőházat, izgalmassá tette.
9/9 anonim válasza:
Gyertek hozzám,együtt megrakjuk a nődet rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!