Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, hány évesen hagytátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, hány évesen hagytátok el a teli bugyit, és kezdtetek tangát, brazilt, vagy , francia bugyikat hordani? Az akkori korotokat és hogy milyen fazonút kezdtetek a teli helyett hordani, írjátok le ha lehet.Nem , nem recskázáshoz kell.Csak érdekel.

Figyelt kérdés
Baj?
dec. 13. 19:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
15 éves koromban anyukám azt vett nekem, onnantol
dec. 13. 19:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

9 vagy 10-ik osztályban vettem tangát a szülinapi pénzemből 😅.

Ennek 20 éve

dec. 13. 19:21
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Bondabugyit vettem a kezeslábas helyett. Úgy mostmár 70 éve. 😘😘
dec. 13. 19:26
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Én 28 évesen minden bugyit elhagytam. Nem hordok és nem is fogok többet.
dec. 13. 19:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen. Tanga.

Szülés után francia.

Most újra tanga.

Bár attól függ hogy alakul az alakom így 30 felett...

dec. 13. 21:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen sima tanga..N
dec. 13. 21:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
14-15 évesen, tanga és francia felváltva. Attól függ milyen a kedvem.
dec. 13. 23:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Kb 13 évesen kezdtem tangát hordani. Aztán 16 éves korom óta vagyok kapcsolatban (6 éve) és olyan a dinamika köztünk, hogy teljesen oké a páromnak, szóval pár éve visszaszoktam a "nagyibugyira" :D magas derekú, teljes fazonú, irtó kényelmes fajta a kedvencem.

Amúgy kívülsről senki nem gondolná szerintem, ez a kis titkom :D sokkal kényelmesebb, és a páromnak is teljesen okés, úgyis hamar leveszi rólam :)

dec. 16. 14:49
 9/10 anonim ***** válasza:
8. És az hogy nem látszik a nadrágok alatt? A legfőbb indokom ez volt, amikor tangára váltottam. Minden alatt látszik a nagyibugyi.
dec. 16. 23:48
 10/10 anonim ***** válasza:

8 vagyok.

Sheinen talaltam varrásmenteset és az max a tapadós nadrágokban látszik, én viszont általában farmeres vagyok :)

dec. 17. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!