Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A régi, megszokott partnerrel mindig jobb a szex, mint az újjal?
Volt egy 4 éves kapcsolatom, aminek már vége, mert rengeteget vitatkoztunk és nagyon nem egyeztek a nézeteink.
A szex viszont iszonyat jó volt mindig is.
Néha összejárunk még találkozni, de csak a szex miatt.
Közben kavarok egy másik lánnyal, szintén csak szexkapcsolat lett megbeszélve, de vele heti 3x szexelek míg az exemmel havi 2x max.
Az exem 30 éves, a szexpartnerem 21.
A fiatalabb lánynak iszonyat nagy mellei vannak, nagyon tetszik, és odaadó az ágyban, de valami mégsem az igazi.
Hiába próbálkozik orállal, mondom mit hogy csináljon, valahogy nehezen tudok elmenni. Sokkal ügyesebb pedig, szinte tövig bekapja végig, nem fárad el, szívja ha kérem, stb.
Az exem a makk részét épp hogy bekapja, de mégis kivégez max 5 perc alatt.
A puncijuk is teljesen más. Az exem szoros nagyon, vékony testalkatú, 50kg, és ott is elmegyek 5-10 perc alatt biztosan.
A fiatalabb 60kg kb, de ott volt, hogy lelankadtam. Ha én vagyok felül, akkor is más az érzés valahogy. Sokkal csúszósabb minden, kevésbé érzem szorosnak, de attól el tudok menni 10 ből 9x.
Ha teljesen én irányítok, az kikúszöböli azt, hogy ki milyen az ágyban, mert csak én csinálom, de mégis teljesen más a kettő.
Hiába fiatalabb, szebb, egyszerűen nem olyan jó vele a szex. Ez mitől lehet?
Sokkal szebb a cicije, az arca, a fogai, viszont testalkatra kicsit husisabb. Nagyon kicsi felesleg van rajta, de nem az a nádszál vékony típus, a feneke kicsit brazilosabb, de nem nagy egyáltalán.
Az exem szinte csont és bőr, pici cicik, de cserébe nagyon lapos has és feszes kerek popsi.
Nekem a zsánereim a nagyon vékony lányok. Vajon ez lehet az, ami ennyire számottevő?
Vagy mégis mitől függ? Minden punci más érzés?
Azért van mert még valószínűleg kötődsz az exedhez érzelmileg, még nem engedtétek el teljesen egymást.
Másrészről nem attól lesz jó/rossz a szex, hogy kinek mekkora a melle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!