Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam kívül vannak olyan férfiak akiknek bejönnek a duci lányok?
Figyelt kérdés
Az én fantáziámat nagyon megtudják mozgatni. Még úgy is, hogy én rendszeresen járok edzeni és alapvetően egy jó formám van. Kiváncsi vagyok hogy rajtam kívül vannak-e ilyen emberek.dec. 12. 16:38
6/19 anonim válasza:
Mivel én magam is 110 + kiló vagyok, nem az egy szál belű, 40 kiló vaságyastól típusú nőket keresem. De az arcra kényes vagyok. Legyenek lehetőleg szép kék szemei, szuggesztív tekintete, amivel kiszuggerál a bőrömből. Tehát akinek zsákot kell húzni a fejére a szexhez, eleve kizárt. Nagy tokája ne legyen. Mellek, fenék, pocak jöhet. Nekem sem formátlanok a végtagjaim, tokám sincs, csak a hasam nagy.
7/19 anonim válasza:
A legtöbb chubby chaser ilyen gymbro.
8/19 anonim válasza:
Kedvesek, puhák, ügyesek és odaadóak. Eddigi ilyen nőkre egy kivétellel igaz.
9/19 anonim válasza:
Ha tetszik az arca, akkor 40 vagy 120 kiló is lehet a csaj.
10/19 Lacy3 válasza:
Vannak persze. Példáúl én. Csontvázak nem nekem valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!