Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ez mennyire indit be?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ez mennyire indit be?

Figyelt kérdés

Forditott esetben sokszor a noket beinditja egy jo parfum egy ferfin, ezert merult fel a kerdes.

Ha kozel kerultok egy lanyhoz, akar csak peldaul megolelitek, akkor mennyire indit be, ha parfum illata van? Peldaul valami edes, mondjuk vanilia

dec. 12. 16:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nagyon fontos az illata a hölgynek. A nagyon édes engem konkrétan taszít…
dec. 12. 16:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyban függ a nőtől, a természetes illatától, és az illatszertől is!
dec. 12. 16:55
 3/11 StevenUp ***** válasza:
100%
Változó. Van olyan parfüm ami tetszik. De olyan is akad amitől csak az orromat húzom mert erős/számomra kellemetlenül tolakodó az illata
dec. 12. 17:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha finom az illata, nagyon be tudok indulni...
dec. 12. 17:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én csak akkor tudok beindulni egy parfüm illatra az azzal a parfümmel volt már valami személyes dolog. Ha fogalmazhatok így.

Tehát, hogyha azt a parfüm illatot hozzá tudom kapcsolni valami “kellemes” eseményhez :DD

Egyébként nem indít be. De azért nagy plusz pont ha tetszik.

dec. 12. 18:05
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

Az édes illatú parfümök nem indítanak be. De amúgy igen, van amelyik igen.

43 f

dec. 12. 18:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem épp a vanília, inkább valami ananász, barack vagy ilyesmi, de igen, van olyan. Ahogy olyan is, ami taszít.
dec. 12. 19:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sokat számít nem csak pozitív értelemben van ebben tapasztalatom sajnos.
dec. 12. 21:31
 9/11 anonim ***** válasza:
semennyire, az összes parfümöt utálom és sehogy nem sikerül megértenem, az emberek miért szeretik magukra tenni. aki bejön, annak a természetes illata is bejön.
dec. 12. 23:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem indít be jobban. De kellemesebb mintha büdös lenne.
dec. 13. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!