Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak hogy ne veszítse...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne veszítsem el a barátnőmet?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, nem túl jó adottságokkal, vékony, szemüveges, kopaszodok kicsit. Ellenben nagyon jó szakmám van, jól keresek, építész mérnők vagyok. A jelenlegi párom a második barátnőm, nagyon későn kezdtem randizni, 22 évesen. Nem ment az ismerkedés, csajozás.

A barátnőm egy 10/10es lány, 21 éves és ő szólított le egy szórakozó helyen. 1 éve vagyunk együtt, 3 hónapja jegyeztem el.

Kezdetektől fogva féltem hogy csak a pénzem miatt van velem, de mindig sikerült bebizonyítania, hogy nem így van. Sajnos nem sok önbizalmam van, az ágyban sem vagyok igazán magabiztos, hónapokig jártam urológiára korai magömlés miatt, amit mostanra sikerül fél percről 3 percre feltornázni, de tudom hogy ez továbbra is kevés számára.

Az eljegyzés után azt mondta, hogy ő szeretné kicsit lazábban venni a kapcsolatunkat a házasság előtt és többet bulizni, kalandozni, randizni másokkal, de csakis a tudtommal és nem megcsalás, cserébe én is eljárhatok szabadon, csak tudjunk mindig a másikról.

Ő már több alkalommal volt el a barátnőivel aztán nem is jött haza éjszaka. Másnap nem firtattam hol járt, féltem hogy olyat mond amitől kiborulok. Egyelőre én nem akarok eljárni, csak őt akarom.

Félek hogy nem vesz komolyan és a hátam mögött csak a lehetőséget lesi hogy léphetne félre. Sajnos az ágyban nem tudom kielégíteni ezért az intim együttlétek is ritkák, havi 1x. hogy tarthatnám őt meg? nem akarom elveszíteni.

ma 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már elvesztetted. Ha szeretne nem akarna másokkal randizni. Semmi önbecsülésed, nem lesz jó vége. És te fogsz sérülni.
ma 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Havi 1* , na az semmi.

Ilyen korba naponta kell az 1 szex minimum.

De ha olyan ritkán van szex akkor nem is csoda hogy hamar véged van, naponta kell csinálni és akkor biztos hogy tovább fogod bírni.

De azt hiszem mindegy milyen tanácsot ad itt bárki már másfelé jár a barátnőd.

ma 14:09
 3/6 A kérdező kommentje:
De en imadom öt. Mit csinaljak? Igy is szakitsak?
ma 14:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy cuckold kapcsolat lesz.
ma 14:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

4. Lehet igazad van. De a kérdező nem fogja élvezni csak a csaj miatt.

Sajnálom de a csajod is tudja, hogy nagyon szereted és bármit megtehet veled.

ma 14:16
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon nem egészséges a hozzá állásod. Tartsd magad ennél többre, mert minden problémád az önbizalomhiányodból ered. Nem vagy te egy buta férfi, eljársz szépen orvoshoz, dolgozol a szexuális problémádon, ez az első alkalom ezen az oldalon, hogy ezt látom. A szexen sokféleképpen lehet javítani, nagyon jó, hogy dolgozol az időn. Még a gyakriságot és a változatosságot is lehetne fejleszteni. Őszintének kell lenned magaddal. Tényleg olyan 10/10es szuper ez a lány, aki minden álmod, vagy csak ragaszkodsz hozzá, mert félsz, hogy nem találsz mást? Tényleg megfelelne neked egy nyitott kapcsolat hosszú távon? Szeret ő is téged annyira, mint te őt? Neked kell tudni a válaszokat.
ma 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!