Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, oral jobb v a maszti?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, oral jobb v a maszti?

Figyelt kérdés

Oralt meg nem próbáltam, a szexet es a masztit igen. Tapasztalt velemenyt kerek, oszinten!

Akinek mindkettoben van boven tapasztalata ugy, hogy mindketto jo... melyik a jobb, mennyiben mas erzes stb, reszletes velemenyt kerek!!! ;))))

kosziii

ma 12:52
 1/7 NemFogodKitalálni ***** válasza:
58%
Nekem az orál jobb. Nem szeretek masztizni.
ma 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú, hogy sokan szexelnek úgy, hogy még orált sem kaptak előtte. Nem csodálom, hogy ennyi lánynak rossz élmény az első szex ennyi rákészüléssel. Az orál nyilván jobb, partnerrel minden jobb, mint egyedül. Persze ha tudja a partner, hogy mit csinál.
ma 12:59
 3/7 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt, de reszletesebben is erdekel... masodik teljesen igazad van, bár nekem van huvelyi orgazmusom is, szoval a szex attol jo volt, csak hallok boven tapasztalatot,h az oral milyen jo tud lenni. mennyiben mas erzes, hogy a nyelve van ott es nem az ujjam... stb legyszi
ma 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Te sem vagy véletlenül sem férfi, ahogy itt kérleled a nőket, hogy részletesen írják le, hogy mit éreznek orál/maszturbálás közben. Kaptál két korrekt választ, de nyilván a szaftos részletek kellenének. Annyira szánalmasan átlátszó.
ma 13:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, akinek még nem volt oral.. .
ma 13:44
 6/7 anonim ***** válasza:
#5! Hány éves vagy?
ma 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérd meg a pasit aki megdugott, hogy nyaljon ki. És hoppá már tudod milyen érzés.
ma 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!