Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nagyon gáz az, ami már megy itt a farok méretek terén??
Olvasom itt a sok lóf@szú ember kommentjét a 20+ -os rombolókról, közben jókat mosolygom magamban. Nekem 15/4, teljesen elégedett vagyok vele. Eddig minden partnerem dicsérte és szerették. Sőt, volt akinek bizonyos pózokban fájt. Na ilyenkor mi van? A legtöbben nem is tudnák beengedni ezeket az állítólag 20-as tenyészkolbászokat. Javaslatom az volna, hogy szedjük összefele magunkat és ne a bekamuzott godzillákkal mencizzünk, hanem ténylegesen próbáljuk kielégíteni a nőket és ne csak mesemondással! ;)
32F
Őszintén én elég gyakran nézem az oldalt de 20+t nem szoktam kb soha látni, talán egyvalaki írt egyszer 22t
18, 19 szokott lenni pár, azt nem tudom hogy azok kamuk e de az enyém tényleg annyi.
Én eddig 7 lánnyal voltam, általában óvatosnak kellett lenni, de igazából csak 1 lány volt ahol gondot okozott, a többiek szerették. Ott az volt hogy az első két alkalommal konkrétan nem tudtam betenni, pedig volt előjáték, síkosító. Végül sikerült de nagyon szűk volt, kutyapózban annyira fájt neki hogy nem is engedte utána. Ja és még 1-2 lánynál vigyázni kellett a tövig nyomással, mert fájt nekik ha elértem a méhszájat. Egy lányra határozottan emlékszem akinek annyira érzékeny volt hogy amikor elértem, be is kellett fejeznünk a szexet mert annyira fájt neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!