Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ezt lehet a férfiaknak, de ha a nők csinálják akkor a pasik vérig sértődnek?
Komolyan foglalkoztat a kérdés.
10-ből 9x amikor egy pasi rám ír itt gyk-n, az első 3 kérdésében benne van az a kettő, hogy “ugye nagyon a melleim?!” Meg hogy “baba puncim van-e?” Viszont ha a nők kérdezik a pasitól vagy mondják el a véleményüket, hogy a nagyobb farkakat szereti (ÉS ITT NEM MAGAMBÓL INDULOK KI, hanem olvasom a gyk-s válaszokat…), akkor a pasik elhordják mindennek azt a nőt meg játsszák a sértődöttet…
Nőként nekem, aki kisebb mellekkel rendelkezik, még ha nem is ismerkedési céllal vagyok itt, baromi lekicsinyítő amikor írja nekem üzenetben egy pasi, hogy “de ugye nagyok a melleid?” Miért? Persze ha egy nő mondja azt egy pasinak, hogy a nagyobb farkat szereti, akkor egy utolsó r*banc…
Aki ezzel indítja az ismerkedést az egy dolgot akar.. kiverni a farkát arra amit visszaírsz, hátha táplálod a fantáziáját és ott egy esetleges opció, hogy majd talán megdughat.
Én a helyedbe ezeken nem akadnék fent, meg a véleményükön sem.
Azt nem írtad, hogy baba puncid van e...
Amúgy meg sehova nem vezet ez. Ha valakinek fontos a nagy mell kérdezze meg. Ha neked fontos a nagy farok kérdezd meg. Ez csak az internet senkinek semmi baja nem lesz max tovább görget.
Ne érezd lekicsinyítőnek ezeket az üzeneteket.
Értelmes ember nem igen irkál ilyet, az értelmetlenjei meg mindegy mit gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!