Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy ezt lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemFogodKitalálni kérdése:

Miért van az, hogy ezt lehet a férfiaknak, de ha a nők csinálják akkor a pasik vérig sértődnek?

Figyelt kérdés

Komolyan foglalkoztat a kérdés.

10-ből 9x amikor egy pasi rám ír itt gyk-n, az első 3 kérdésében benne van az a kettő, hogy “ugye nagyon a melleim?!” Meg hogy “baba puncim van-e?” Viszont ha a nők kérdezik a pasitól vagy mondják el a véleményüket, hogy a nagyobb farkakat szereti (ÉS ITT NEM MAGAMBÓL INDULOK KI, hanem olvasom a gyk-s válaszokat…), akkor a pasik elhordják mindennek azt a nőt meg játsszák a sértődöttet…

Nőként nekem, aki kisebb mellekkel rendelkezik, még ha nem is ismerkedési céllal vagyok itt, baromi lekicsinyítő amikor írja nekem üzenetben egy pasi, hogy “de ugye nagyok a melleid?” Miért? Persze ha egy nő mondja azt egy pasinak, hogy a nagyobb farkat szereti, akkor egy utolsó r*banc…

tegnap 21:05
 1/7 Fragments of Fantasy ***** válasza:
83%

Aki ezzel indítja az ismerkedést az egy dolgot akar.. kiverni a farkát arra amit visszaírsz, hátha táplálod a fantáziáját és ott egy esetleges opció, hogy majd talán megdughat.

Én a helyedbe ezeken nem akadnék fent, meg a véleményükön sem.

tegnap 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
15%
Privizgettem itt pár nővel már, de még sohasem kérdeztem meg ezeket.
tegnap 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Igen igen, tudom melyik kérdés inspirált. Én is próbáltam erre egy válaszban rávilágítani. Vérig sértődött ma a 15centis pasas egy teljesen ártalmatlan véleményen, kikérte magának, hogy nem korrekt. De ő persze mondhatott minden ocsmányságot. Birka, nem kell vele foglalkozni. Egyszer egy kérdés alá bemásoltam, hogy mit írt nekem privátban a kérdező, teljesen kiborult, hogy mit képzelek. Vállalni sem merik amit mondanak. Már egy jó ideje ezért sem olvasok privátokat.
tegnap 21:26
 4/7 tejjelkifili ***** válasza:
0%

Azt nem írtad, hogy baba puncid van e...

Amúgy meg sehova nem vezet ez. Ha valakinek fontos a nagy mell kérdezze meg. Ha neked fontos a nagy farok kérdezd meg. Ez csak az internet senkinek semmi baja nem lesz max tovább görget.

tegnap 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne érezd lekicsinyítőnek ezeket az üzeneteket.

Értelmes ember nem igen irkál ilyet, az értelmetlenjei meg mindegy mit gondolnak.

tegnap 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Azért ti nők jobban bántjátok a kis péniszűeket mint a férfiak a kis mellűeket
tegnap 22:05
 7/7 anonim ***** válasza:
3-as azért te is félre érthető voltál ott, elsőre úgy tűnt mintha azt mondanád kicsi a 15 centi, az más hogy te a nagyobbat szereted, jogod van hozzá de aki lekicsizi a 15 centit az buta ténykeg és elsőre az jött le.
tegnap 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!