Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnöm sokat masztizik de nem szeretné ha én elégíteném ki?
Figyelt kérdés
Beszéltünk erről többször is és mondta ma hogy bármennyit csinálja nem elég neki és én mekerdeztem tőle higy mit szólna ha mondjuk segítenek neki vagy csináljunk valamit ha van kedve
És azt mondta hogy nagyon vágyna rá de fél és hogy talán a hétvégén
Én ebből azt vettem le higy nem áll készen rá és nem akarom olyanba bele vinni amít később megban.
Most szerintetek ilyenkor mit tegyek?
Én tényleg nem erőltettem csak szimplán felajanlottam
tegnap 21:03
2/3 anonim válasza:
Keress mást, aki vonzódik hozzád szexuálisan.
3/3 anonim válasza:
Kérd meg h mutassa meg h csinalja. Esetleg te us neki cserébe megmutatod. Ez jó első lépés lenne sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!