Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, bejön az intim piercing a péniszen?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen tetszik?dec. 11. 00:09
1/7 anonim válasza:
Nekem van több piercingem, de egyik sem intim területen. Értelem szerűen nem zavar az sem, ha a páromnak van. Ellenben ami konkrétan a péniszen helyezkedik el… Hát nem tudom, vannak fenntartásaim, hogy mennyire biztonságos. Akinek van piercingje, az tudja, hogy nehéz tisztán tartani amig gyógyul, ráadásul ha megrántja valami, akkor csillagokat látunk (amig nem gyógyult). Biztos tartanék attól, hogy valami baleset lesz. Csak vizuálisan nézve elég semleges, nem tetszik, nem is zavar.
2/7 anonim válasza:
Nem! Buzás, sittes stílus. Most hagyjuk az ilyen albert sz.rs.gokat. Mert hú, azt dugás közben nagyobb orgazmust okoz, mindkettőnek,
3/7 anonim válasza:
Nem. Alapvetően tetszenek a pc-k és tetoválások, csak ott nem.
6/7 anonim válasza:
Nem vagyok nő, de ez az egyetlen hely, ahová nem tetetnék. Hol tetszenek nekem a piercingek? Egyedül a női mellbimbókban.
7/7 anonim válasza:
fúj.. undorító!
ezek a testékszerek.. Régen a Hindu isten miatt.. meg egyéb vallási okokból, illetve gazdagságból hordtak ékszereket az emberek..de semmiképp nem a testükben. Még a mumifikált Fáraóknak se a testébe helyezték az arany, meg ametiszt meg stb ékszereit hanem mellé, pedig ő már nem érez semmit :D
nekem még az se tetszik ha valakinek az ajkában van a piercing..nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!