Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebb péniszen nehezebb lovagolni?
Figyelt kérdés
13-15 centi mondjuk. Itt technikailag nem lehet olyan intenzíven, vagy csak tudás kérdése?dec. 10. 22:16
1/12 anonim válasza:
Hamarabb kicsúszik csak annyi.
Jobban kell vigyázni.
3/12 anonim válasza:
Valószínűleg könnyebb.
1-es!
Miért csúszna ki hamarabb?
4/12 anonim válasza:
Meglehet lovagolni ugyanúgy, de ha nagyobb mérethez szokott egy nő, előfordulhat hogy az első lovaglások alkalmával nagyobbat mozdul annál, mint amit a pasi mérete engedne, így kiugrik a farkából és újra vissza kell helyezni.
Én jártam már így, mikor egy nagyobb méretű pasi után kisebb farkú pasim lett, párszor leugrottam róla, aztán megtanultam meddig mozdulhatok vele, hogy jó legyen.
N
5/12 anonim válasza:
Nekem 15 cm (rendesen mérve), ráadásul a barátnőm sem kisdarab. Mégis megy jól. Tény, hogy nem mozog nagyokat, mert akkor kicsúszna, de nem is igényli. Ellenben ha nem vigyázunk, egy rossz mozdulatnál még magyon mélyre is tud menni.
6/12 anonim válasza:
Lehet azon is de nem sok élvezeti értéke van.
7/12 anonim válasza:
A hüvely elülső 1/3 részén van az érzőidegek 95%-a kb. Utána szinte érzéketlen a hüvely annyira, hogy kisebb műtétekhez sokszor érzéstelenítés sem kell.
8/12 anonim válasza:
7/7 Azt akarod bemesélni hogy elég a 12 cm is?
Megnyugtatnál.
9/12 anonim válasza:
Könnyebben kicsúszik, de a nagyobb könnyebben megy túl mélyre.
10/12 anonim válasza:
4
Nagy is ki tud csúszni.
6
Miért mekkorákat akarsz ugrálni egy fszon? Inkább arról beszélj mennyire tág/mély egy pínád, hogy tudjuk mekkora élvezeti értéke van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!