Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gonosz az ilyen?
Figyelt kérdés
Elhitetni egy szűz csajjal, hogy szeretem, megdugom párszor, aztán dobom ha nem elég jó.
Túl lehet élni?
dec. 9. 23:55
1/20 anonim válasza:
Képzeld magad a szűz csaj helyébe. Én biztos nem tennék ilyet. Gondolj bele: szűz, tehát még az a vád sem érheti, hogy hülyít mindenkit és kefél mindenkivel. De te tudod...
3/20 Fragments of Fantasy válasza:
Aljas és egyben lúzer dolog.
4/20 anonim válasza:
Miert lenne luzer? Hanyszor fordul elo naponta vajon?
5/20 Fragments of Fantasy válasza:
Azért, mert az a pasi lúzer akinek hazudnia kell ahhoz, hogy szexelhessen. Egy normálisabb férfi el tud egy nőt csábítani úgy is, hogy nem kell kamuzgatni, legyen az akár csak szex vagy párkapcsolat.
7/20 anonim válasza:
De ettol fuggetlenul szerinted hanyszor hazidnak emberek szexert? Nemcsak ferfiakra gondolok.
8/20 Fragments of Fantasy válasza:
Igen, vannak szar emberek. Én alapból utálom azt aki hazudozik, meg kamuzgat állandóan. Nem vagyok hajlandó az ilyeneket elviselni se.
9/20 anonim válasza:
A rogtonitelo biraskodast nem iteled el rogton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!