Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer szeretnék akár kb 1 órán át vagy több ideig puncit nyalni. Megvalósítható? (F/20)
Nem tudom miért és hogyan alakult ki bennem ez a “fétis/vágy”. Valahogy egyszer kiszeretném próbálni, meddig bírom. Amióta ez kipattant a fejemből, azóta nem volt alkalmam nővel. Ha lesz barátnőm vagy valakim, akkor fixen megpróbálkoznék vele DE nem tudom, hogy egy csajnak mennyire lenne igénye egy ilyenre.
Tehát, hogy nem lenne-e neki már kellemetlen egy idő után?
Oké, nyilván ha meglesz a lehetőség személyesen, akkor egyszer úgy is fel hozom a témát, csak kíváncsiságból megkérdezném az átlagot (nőket), hogy ők benne lennének-e egy ilyenbe.
És tudom, tudom, valószínűleg a nyelvem nem bírná, de ha nem próbálom meg soha, nem fogom megtudni mennyi a határom.
Így másnap újra elolvasva a posztot, lehet egy kicsit bután fogalmaztam.
Talán úgy jobb lett volna, hogy izgatottá tesz az én és nő határait feszegetni ezen a téren és, hogy hol lehet ez a határ. Tehát a kb 1 óra mennyire lehetne megvalósítható.
De igen, jobban belegondolva ezt nem nagyon lehet, csak a fantáziám játszott velem. Max ha több nővel vagyok egyszerre és váltogatják egymást.
De köszönöm az értelmes hozzászólásokat is.
GÉZA! Suttyó, köcsög dolog a kukidról képet küldeni megbeszélés nélkül. Ráadásul még egy köszönés sincs.
Nőlj fel!
Igazából ha lesz valakid simán felhozhatod neki.
Nincs abban semmi.
Nyilván nem az első randin.
Nekem volt olyan baratnőm aki ugyanígy nagyon érzékeny volt orgazmus után.
De 2-3 perc pihenő után nyalhattam tovább.
Nála kb 20-25 percig bírtam utána nagyon elfáradt a szám. 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!