Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már olyan hogy nem bírtátok ki várni még végez a pasitok a munkába vagy a suliba és inkább mással szexeltetek?
Figyelt kérdés
dec. 9. 21:17
1/10 anonim válasza:
Vannak ott bajok, ahol pár órán múlik a megcsalás.
2/10 anonim válasza:
Gyorsabb puccba vágni magam, meg összeszedni egy vadidegent, mint megvárni, h hazaérjen a párom?
3/10 anonim válasza:
Igen, ilyen kiéhezett ösztönállat csatakanca vagyok. Nyilván.
4/10 anonim válasza:
Hát ha vki nem bír pár órát még várni, akkor elég nagy a baj. Nem, nem csinálok ilyet
5/10 anonim válasza:
Ugye nem komoly a kérdés?
A szex az nem hasmenés hogy nem tűr halasztást.
7/10 Eric Griffin válasza:
Meglepő, de 1-2 csaj elég frappáns választ tud adni kretén kérdésekre🤣
9/10 anonim válasza:
Egyszer nagyon fel voltam izgulva. Hívtam a férjem, mikor ér haza, mert dugni akarok. Mondta, fél óra múlva otthon van és álló farokkal érkezik. 32 perc múlva meg is jött, és valóban állt neki. Csakhogy engem akkor már épp másfél perce dugott a szomszéd.
- Látom,lekéstem rólad. Mondta a férjem.
- Hát le. Monddtam én .
Jahh, nem volt ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!