Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan magyar nő aki a kinézete miatt nem tud vagy tudott a testéből megélni,amikor szüksége lett volna rá(átlag alatti finoman szólva)?
Figyelt kérdés
szerintem amelyik nő akár ideiglenesen ezt akarná lenne jelentkező az tuti.dec. 9. 17:18
A kérdező szavazást indított:
Nem
Igen
6 szavazat
1/9 anonim válasza:
Mi az hogy egy nőnek arra lenne szüksége hogy a testéből éljen? No mindegy. Az biztos, hogy te nem az eszedből élsz.
2/9 A kérdező kommentje:
Sok helyzet adódhat pl adósság, hirtlen kell a pénz mert orvosra kell stb. Nem vitatkozni akarok nem nőt keresek nem mittudom én csak egy kérdés mert kìvàncsi lettem ennyi. Elég szavazni is.
dec. 9. 17:41
3/9 anonim válasza:
Egyes vagyok, és továbbra sem értem miért érdekel téged az, hogy van-e olyan nő, aki munka helyett azért nem lett qrva, mert ahhoz csúnya? Magyarázd meg a konkrét indittatását a kérdésednek. Miért gondolsz ugy egy adósságban lévő nőre, hogy az csak qrvaságból tudná kifizetni? Meg ez a csúnyaság is... szóval valóban érdekel a kérdésed indittatása.
4/9 anonim válasza:
Ha finoman szólva átlag alatti, de cserébe minden extrém fétis kielégítését vállalja, akkor fixen lesz rá jelentkező.
5/9 anonim válasza:
mert a nő csak arra képes ha sürgősen pénz kell neki... érthető végülis.. ja nem bocs
N30
6/9 anonim válasza:
több, mint elgondolkodtató ez. Vannak, akik csakugyan ehhez nyúlnak, és nem jókedvükben teszik, és vannak, akik az "akkorsenemiséskész" kategória...
7/9 A kérdező kommentje:
Csak érdekel én azt hiszem hogy nincs olyan nő akinek ne lenne esélye ilyesmire.
És nem gondolom hogy csak erre képes egy nő ha pénz kell neki de tény hogy sok olyan nő van aki simàn bevàllalja sőt még büszke is rà.
Ez egy egyszerű kérdés nem vita indìtó nem sértés stb.
dec. 9. 20:02
8/9 anonim válasza:
Huszonéves koromban maradtam család nélkül halálesetek miatt. Fennt kellett tartanom a kertes családi házat a kutyáim miatt, fizetésem minimálbér volt. Nem mertem fűteni se sokszor. Rettegtem amiatt, hogyan fogok gondoskodni a kutyákról, ők voltak a mindeneim. Akkor megfordult a fejemben, ha nem lennék csontsovány nulla mellel, akkor a testemből szerezhetnék pénzt. Utólag azt gondolom, jobban megismerve a férfi nemet, hogy ki tudtam volna egészíteni a fizetésemet, rám is lett volna vevő. De sokkal rosszabb megoldás mellett döntöttem: belementem egy érdekkapcsolatba egy sráccal, nem voltunk szerelmesek, de bennem látta a lakhatási problémáira a megoldást. Két fizetésből eléldegéltünk a házamban 4 évig. Aztán jött valaki, akinek szintén lakhatási gondjai voltak, beleszerettem, később kimerült, hogy ő csak a rendszeres szexért és a házamért jött velem össze.
9/9 A kérdező kommentje:
8 remélem màr helyre jöttek a dolgaid, és köszönöm szépen a vàlszod.
Egyébként igen, igazad van szinte biztos hogy lett volna igény ràd, viszont lelkileg nem tudom hogy hatott volna ràd.
dec. 12. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!