Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim képet akarok küldeni egy férfinak,csak a lényegről. Mi tetszik a férfiaknak? Milyen szögből legyen? Milyen pozícióban,ami még ízléses?
#14 így könnyebb kontextusba helyezni a választ.
erre persze mondhatnád, hogy ismert és adott a kontextus, ami igaz is, de mégis az a tapasztalatom, hogy segít a témára térni. főleg, amikor az előző hozzászólások nem igazán válaszok a kérdező kérdésére, például #1 vagy #5.
Régebben csináltam többfélét a puncimról. A legizgatóbb az volt, amikor széttárt combok közt fotóztam le a szeméremdombot fazonra igazított szőrrel a hasam felől. Kádban fotóztam, vízcseppek csillogtak a combomon, a hasamon...a háttér homályos volt, középen a domborulat. Női szemmel ez volt a legizgatóbb és innen nézve a legszebb a puncim.
Csináltam premier plánban is, csikló, kis ajkak, nagy ajkak, hüvelyváladék, volt amikor bele dugtam valamit és körbeölelték a kisajkak. Ezek olyan közönséges, ízléstelen képek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!