Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40+ os házaspárok, sikerült...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+ os házaspárok, sikerült megélni már ezt a vágyaitok? Hármasozás, bővebb lent. Nők és férfiak véleménye, története is jöhet.

Figyelt kérdés

Feleségeddel és egy másik nővel hármas kaland?

Nők és férfiak tapasztalata véleménye érdekelne, milyen volt látni ahogy a feleséged másik nővel csókolózik, szexel stb?

Esetleg fizetős lányt vont be ezért harmadiknak?

Köszönöm ha írtok, akár privátban is.

dec. 9. 06:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
dec. 9. 06:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki vágyik 3ra.
dec. 9. 06:54
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
A férjem minden vágya a hármas, négyes, orgia... Mondtam neki, hogy találjon nőt/nőket és akkor benne vagyok. 10 év alatt nem talált senkit 🤷‍♀️
dec. 9. 07:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igaz mi nem vagyunk 40+ -osok, de hármas kalandunk volt már néhányszor nőkkel, többek közt olyanokkal is, akiket itt ismertünk meg. De tény, hogy nőt szinte lehetetlen találni, annyi a kamus, szóval ilyen téren jobb ha nem áltatja magát senki. Párt jobb esély van találni, úgy tűnik az ilyesmit egyedül ők gondolják komolyan. De a 4-es felállás az egy teljesen más formáció, más megközelítést igényel, mi nem is keressük ennek a lehetőségét (mégmielőtt...), mert nekünk nem ez fekszik.
dec. 9. 07:35
 5/7 anonim ***** válasza:
71%

A párom megismerkedett egy kedves lánnyal, jó barátok lettek és hamar kiderült, hogy mindkettőjüket izgatja a lányos kaland lehetősége.

Kétszer-háromszor kettesben voltak, majd én is részt vettem az együttlétükben, először csak a párommal szexeltem, aztán a következő alkalommal már mindenki mindenkivel lett belőle. Azóta rendszeresen együtt vagyunk hármasban.

Nagyon szép és izgalmas látvány őket együtt látni, bár én egyáltalán nem voltam és nem is vagyok rákattanva a leszbi filmekre, de ez más.

dec. 9. 17:35
 6/7 Oldfire ***** válasza:
25%

Nem! Nem volt ès nem is lesz.

MERT MI SZERETJÜK EGYMÀST

dec. 10. 09:48
 7/7 Senior Séf ***** válasza:

40-esek voltunk, mikor összekerültünk. Soha nem volt egymáson kívüli vágyunk.

65F

dec. 12. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!