Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ os házaspárok, sikerült megélni már ezt a vágyaitok? Hármasozás, bővebb lent. Nők és férfiak véleménye, története is jöhet.
Feleségeddel és egy másik nővel hármas kaland?
Nők és férfiak tapasztalata véleménye érdekelne, milyen volt látni ahogy a feleséged másik nővel csókolózik, szexel stb?
Esetleg fizetős lányt vont be ezért harmadiknak?
Köszönöm ha írtok, akár privátban is.
A párom megismerkedett egy kedves lánnyal, jó barátok lettek és hamar kiderült, hogy mindkettőjüket izgatja a lányos kaland lehetősége.
Kétszer-háromszor kettesben voltak, majd én is részt vettem az együttlétükben, először csak a párommal szexeltem, aztán a következő alkalommal már mindenki mindenkivel lett belőle. Azóta rendszeresen együtt vagyunk hármasban.
Nagyon szép és izgalmas látvány őket együtt látni, bár én egyáltalán nem voltam és nem is vagyok rákattanva a leszbi filmekre, de ez más.
Nem! Nem volt ès nem is lesz.
MERT MI SZERETJÜK EGYMÀST
40-esek voltunk, mikor összekerültünk. Soha nem volt egymáson kívüli vágyunk.
65F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!