Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés olyan lány van aki kapható alkalmi szexre?
Figyelt kérdés
Nekem nem jön össze tartós kapcsolatot, de néha jó lenne szexelni. Nekem aki nem vagyok nagydumás sem pedig nagyon helyes, kb lehetetlennek lenne?dec. 8. 16:39
1/10 anonim válasza:
Alkalmi? Paráznaság!!!!!
Bűnös lélek a tiéd!!!!!!!!
3/10 anonim válasza:
1 es, a szándék még a kisebb rossz, a nagy baj, ha meg is teszik.
4/10 anonim válasza:
Dehogy. Számos nőt bele lehet vinni, a kérdés az, hogy kinek sikerül.
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem kevés, inkább csak sokan nem tudnak mit kezdeni a nőkkel.
7/10 anonim válasza:
Kevés olyan akit NEM lehet alkalmiba belevinni.
8/10 anonim válasza:
Sok esetben a nők sem tudják, hogy mit akarnak. A legtöbb nő komoly kapcsolatot szeretne nem alkalmit
9/10 anonim válasza:
A duma a legfontosabb, ha ez a része nincs meg, akkor egy csaj se lesz alkalmira.
Simán bele lehet vinni őket, duma, és fellépés kérdése.
Én se vagyok kimondottan jó pasi, szerintem a dumám is csak lopott fas.szágok össze ollózása, de még is bejön nekik.
Hajrá, gyúrj a dumára első sorban
10/10 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy a szingli nők között kevés olyan van, aki nem kapható alkalmi szexre. Nem jut eszembe olyan ismerős, barátnő, akinek legalább 1 ne lett volna az élete során.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!