Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez nektek mennyire lenne zavaró? 23/F
Figyelt kérdés
Ha a barátnőmmel szexelünk behatolással, azt érzem elveszek a puncijában. Nem szorít a puncija, és érzem, hogy bőven férne bele nagyobb. Ettől függetlenül orálisan és kézzel eléggé nagy orgazmusokat tudok neki okozni, és szereti is.
Viszont az átlag tapasztalatra kíváncsi vagyok, hogy titeket lányokat ez mennyire zavarna, ha valaki a ti puncitokat ennyire nem tölti ki?
dec. 8. 14:19
1/6 A kérdező kommentje:
Azt még kihangsúlyoznám, hogy amúgy engem nem zavar az, hogy az én farkamhoz képest ennyire tág, nekem tetszik is. De kíváncsi vagyok a női szemszögre
dec. 8. 14:20
3/6 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom hogyan kell lemérni, egyébkent szerintem átlagos
dec. 8. 14:25
4/6 Laylah válasza:
Egy gyerek feje kifér rajta, persze, hogy fér bele nagyobb, de az nem jelenti azt, hogy érzésre is jobb. Amíg mindketten élvezitek, felesleges ezen agyalni.
5/6 anonim válasza:
Pontosan. A baratnom ahogy tagul az izgalom soran ugy erzem h az enyemnel mehetne ketszer akkora is. O nagyon elvezi, en meg nem verem ki magamnak, hogy minel jobban erezzem es ne stimulaljam tul magam.
6/6 anonim válasza:
Hát nem vagy egyedül ezzel, sokan érezzük, hogy férne oda még :) Ő élvezi a behatolást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!