Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok volt már olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már olyan hogy csak azért mentetek el bulizni hogy dugjatok egy jót?

Figyelt kérdés
dec. 8. 13:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
A rbancok 90%-a ezért megy. A maradék 10% azért hogy utána pereljen is.
dec. 8. 14:12
 2/17 anonim ***** válasza:
9%
Csak azért mennek a nők.
dec. 8. 14:13
 3/17 anonim ***** válasza:
10%
Csak kell, hogy legyen, mert én minden buliban taknyosra szoptattam még eddig valami lányt a budiban, anélkül, hogy a nevét tudtam volna....
dec. 8. 14:27
 4/17 anonim ***** válasza:
31%
Nem. Azért nem, mert a jó szex alapja, hogy naggggyon kívánjam a másikat. Ez alatt nem csak a kinézetet értem. Sőt, leginkább nem azt. És egy buli alkalmával nincs arra lehetőség, hogy én "felmérjem magamnak" a pasast. Fiatalabb koromban gyakran ábrandoztam arról, hogy milyen jó lehet egy idegent megkívánni és úgy elmenni vele, hogy semmit se tudok róla. De valóságban sajnos sosem működött. Eleve bizalmatlan vagyok, meg ugye nem ránézésre kezdek vágyakozni. Néha most is eljátszadozom a gondolattal, hogy jó lehet amúgy.
dec. 8. 14:43
 5/17 Eric Griffin ***** válasza:
48%
#3 nagy kúrógép lehetsz 🤣🤣🤣
dec. 8. 14:53
 6/17 anonim ***** válasza:
57%
#5 nem kúró csak szopató xd
dec. 8. 14:59
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyen válasz nem jó? Pedig írtam mindenféle trollosat.
dec. 8. 15:01
 8/17 anonim ***** válasza:
49%
#4 itt nem a jó szex volt a kérdés, hanem egy jó dugás. És hidd el, bár kivétel mindig akad, a lányok többsége azért megy oda hogy piáljon. Miután ez megtörtént, Talán egy drogot is kér/kap, utána már elvonul vígan az orkokkal a mosdóba...
dec. 8. 15:01
 9/17 anonim ***** válasza:
36%
#8 Nem értem. Mi a különbség a jó szex meg a jó dugás között? Az egyik egy trágárabb, a másik meg kulturáltabb kifejezés. Tartalmában nem különbözik.
dec. 8. 15:03
 10/17 anonim válasza:
67%

Üdv a gyk világában #9! 😁

Mondjuk azért megnézném, hogy ugyanolyan boldogan dugnál e mint szexelnél... ;)

dec. 8. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!