Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korosztályomat és a fiatalabb nőket nem érdeklő férfiként melyik utat válasszam?
Huszonéves nők számára szellem vagyok, de a korombeliek számára is kb....egyedül a 40 feletti nők vesznek észre. 40-50+
F/33
Az a probléma hogy én szeretnék családot, a 40-50 éves nőkkel meg csak veretni lehet a szexet, de más nagyon nem lesz már...
Én szeretem az érett nőket, meg jó velük szexelni, de családos életem velük már nem lesz.
4: Aha, s azok a csajok hol vannak akik engem is észrevesznek, fiatalabbak nálam, max. egy idősek? Hol vagytok?
"Fogadjunk, hogy van olyan 25-32 csaj is aki észre vesz, csak őket meg te nem veszed észre mondjuk a súlya, a kis melle miatt..."
A nagyon extrém túlsúly kizáró csak, mivel én se vagyok extrémen elhízva. Szerintem nincsenek nagy elvárásaim külső terén.
Bár belső terén már inkább, de igazából ott is csak annyi hogy ne legyen gonosz, nárcisztikus, nagyon hisztis, illetve ne legyen aktív szenvedélybeteg, alkoholista, egyéb drogok.
7: Ja írjam bele a BIO-ba is hogy családot szeretnék alapítani vagy mi?
8: Nekem biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!