Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hívők bűnök ezek a vágyak? Keresztények válaszát várom! Vagy nem normális hogy ilyeneket csinálnék ?
Sziasztok! Békesség mindenkinek. Kedves keresztény testvéreim Jézus Krisztusban. 20 éves fiatal fiú vagyok. Még nem vagyok házas. De fél éve van barátnőm. Keresztények vagyunk! Még nem fekudtunk le. Csak csók volt. ..
De annyira dugnek, szexelnek vagynek arra hogy megfogja a farkam a barátnőm, és megfogjam a melleit, keféljünk egy jót. De a hitet komolyan veszem! Az ő vágya pedig az hogy bele üljön a farkamba és szétlovagolja magát! Bocsi hogy ilyen vagyok, de szerintetek ezek normális vágyak vagy a gonosztol erednek. ? Annyira gyógyír lenne a szex a testünknek lelkünknek fel üdítene minket de ugye nem szabad, mi szeressük Istent és fiát aki életét adta értettünk, csak is általa üdvözűlűnk. Nem akarjuk elveszíteni örök életünket, nem akarunk Istennel szembe szállni. Pláne nem akarunk örökre elkarhozni. Én úgy szégyellem magam hogy ilyen gondolataim vannak hogy : fogdosnám a barátnőm melleit, nyalogatnàm a mellbimbóját, szét dugnam a pináját, farkam szájába raknám. Szerintetek ezek természetes vágyak.?
De jó, hogy nem vagyok valláskárosult.
Mennyi szenvedéstől és lelkiismeretfurdalástól megkímélem magam, nem kell örökké azon rágódnom, hogy mi fér bele és mi nem.
A szex természetes dolog, nem értem miért kell az embernek emiatt sanyargatnia magát.
Mellesleg meg úgyis bármit meg lehet gyónni nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!