Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amatőr fotosként,és kiváncsi vagyok,hogy lányok mennyiért válalnátok be egy akt fotozást?
#3 és ha meghal mind akinek van kidolgozott portfóliója, akkor többé nem megy el senki se, mert akinek nincs, az ugye nem fotózhat. :D :D :D
LOL.
A portfólió nem feltétlenül csak aktokból áll; amúgy is kevés fényképész kezd azokkal vagy foglalkozik csak azokkal. A lényeg az, hogy látszódjon, hogy az adott fotós komolyan foglalkozik a fotózással, vannak vele ambíciói. Nyilván a modellt minden esetben ugyanúgy ki kell fizetni.
Saját tapasztalatok, bár egyáltalán nem frissek. Tizenöt éve egy - ma már nem létező - internetes hirdetési oldalon megjelentettem, hogy amatőr fotósként aktmodellt keresek, akit a szabadban fotózhatnék. Három lány jelentkezett, egyikükkel nem sikerült megegyezni, de végül kettővel megírtuk a szerződést és aztán rendben meg is voltak a fotózások. Számomra mindketten idegenek voltak és egymagukban jelentek meg a megbeszélt helyen és időben. Az elsőként fotózott lány két óra munkáért 25 ezret kért és a képeket, másikuk ugyanannyi időért 15 ezret a képekkel együtt. Mindkettőjük foglalkoztak már korábban is modellkedéssel, de csak amatőrként, és végig teljesen korrektek voltak, akárcsak jómagam. A lányok nagyon barátságosak voltak, a fotózások jó hangulatban teltek, a képek pedig remekül sikerültek. Ezt követően anyagi lehetőségeim függvényében néhányszor próbáltam modellt találni, de sikertelenül, mígnem kb. 5 éve megkeresett egy lány, aki egy húszast kért két órára és a fotókat. Ez a fotózás is rendben lement, azóta nem volt semmi. Azóta egyikükkel sem léptem kapcsolatba.
Fölhívnám még a figyelmet arra, hogy ilyen esetekben nemcsak a modell lehet kiszolgáltatott helyzetben, hanem a fotós is. Mert mi van, ha modell valójában nincs is, csak egy-két kétajtós szekrény méretű srác, akik elveszik a gépedet, a pénzedet, netán még jól meg is vernek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!