Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amatőr fotosként,és kiváncsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amatőr fotosként,és kiváncsi vagyok,hogy lányok mennyiért válalnátok be egy akt fotozást?

Figyelt kérdés
Vettetek részt már benne, véleményeket, tapasztalatokat várok milyen érzés volt lányoktól...

dec. 8. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Idegen lányok? Nyilván semennyiért. Modellek megfelelő díjazásért, amit tőlük kell megkérdezni.
dec. 8. 12:45
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Semennyiert
dec. 8. 13:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Foglalkoztam akt fotózással (a kamera mindkét oldalán) és egyrészről csak olyan vállal akt modellkedést, aki amúgy is foglalkozik ilyesmivel, másrészről csak olyannak áll ő is modellt, aki mögött van már egy kidolgozott portfólió. Így lehet elkerülni azt, hogy ne valami perverz verje rá, aki ilyen kamuval próbál meztelen nők közelébe kerülni. A modellek díjazása nagyban eltérő tud lenni, nekem az első akt modellkedésem óránként huszonöt eurót fizetett, igaz, az egy festészeti akadémián volt. Nyilván ha te amatőr vagy, többet kell fizetned, hiszen nem vagy egy olyan név, akivel szeretnének együtt dolgozni, nincs mögötted egy brand, aminek a részesei szeretnének lenni.
dec. 8. 13:14
 4/7 anonim ***** válasza:
16%

#3 és ha meghal mind akinek van kidolgozott portfóliója, akkor többé nem megy el senki se, mert akinek nincs, az ugye nem fotózhat. :D :D :D

LOL.

dec. 8. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A portfólió nem feltétlenül csak aktokból áll; amúgy is kevés fényképész kezd azokkal vagy foglalkozik csak azokkal. A lényeg az, hogy látszódjon, hogy az adott fotós komolyan foglalkozik a fotózással, vannak vele ambíciói. Nyilván a modellt minden esetben ugyanúgy ki kell fizetni.

dec. 8. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy vadidegennek tutira semennyiért nem vállalnám be. Ismerősnek már lehet.
dec. 8. 16:05
 7/7 TOCMI válasza:
37%

Saját tapasztalatok, bár egyáltalán nem frissek. Tizenöt éve egy - ma már nem létező - internetes hirdetési oldalon megjelentettem, hogy amatőr fotósként aktmodellt keresek, akit a szabadban fotózhatnék. Három lány jelentkezett, egyikükkel nem sikerült megegyezni, de végül kettővel megírtuk a szerződést és aztán rendben meg is voltak a fotózások. Számomra mindketten idegenek voltak és egymagukban jelentek meg a megbeszélt helyen és időben. Az elsőként fotózott lány két óra munkáért 25 ezret kért és a képeket, másikuk ugyanannyi időért 15 ezret a képekkel együtt. Mindkettőjük foglalkoztak már korábban is modellkedéssel, de csak amatőrként, és végig teljesen korrektek voltak, akárcsak jómagam. A lányok nagyon barátságosak voltak, a fotózások jó hangulatban teltek, a képek pedig remekül sikerültek. Ezt követően anyagi lehetőségeim függvényében néhányszor próbáltam modellt találni, de sikertelenül, mígnem kb. 5 éve megkeresett egy lány, aki egy húszast kért két órára és a fotókat. Ez a fotózás is rendben lement, azóta nem volt semmi. Azóta egyikükkel sem léptem kapcsolatba.

Fölhívnám még a figyelmet arra, hogy ilyen esetekben nemcsak a modell lehet kiszolgáltatott helyzetben, hanem a fotós is. Mert mi van, ha modell valójában nincs is, csak egy-két kétajtós szekrény méretű srác, akik elveszik a gépedet, a pénzedet, netán még jól meg is vernek?

dec. 9. 06:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!